Spinning Fantasy Swing felfüggeszthető forgó szexhinta

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Spinning Fantasy Swing felfüggeszthető forgó szexhinta

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 76 600 Ft
Ár:
69 590
Ft
Megspórol: 7 010 Ft (9%)
PLUSZOK:
  • Teherbírás akár 158 kg
  • A hinta akár 360˚-ban is elforgatható
  • Bármilyen szexpóz kivitelezését lehetővé teszi
  • A hinta mindenki számára alkalmas, kezdőktől kezdve tapasztaltakig
  • Az átlátszatlan fekete szemmaszk ingyenesen a csomag része
  • A puha megerősítés maximális kényelmet nyújt
  • A pántok mérete állítható, hogy pontosan illeszkedjen
Termékleírás
Megtapasztalni a vad és féktelen szexet már nem csak az akrobaták kiváltsága! Az erotikus függő hinta bebizonyítja, hogy még szinte soha nem kísérleteztek az ágyban, és a legintenzívebb élmények még csak ezután várnak önökre!

A tartós szerkezetnek és a szilárd tartószíjaknak köszönhetően a leghevesebb pillanatokat szó szerint a levegőben élhetik át. A pántok mérete állítható, aminek köszönhetően pontosan testre szabhatja őket, és tökéletesen egymásba illeszkedhetnek partnerével. A pozitúrák széles skáláját, amelyek nehezen kivitelezhetőek a hálószobában, mostantól gyerekjáték lesz megvalósítani, ráadásul minden erőfeszítés nélkül.

A hinta teherbírása akár 158 kg-ig is terjedhet, ezért nem kell aggódnia a biztonsága miatt. A felfüggesztett tartószíjak poliészter megerősítése elég széles ahhoz, hogy teljes támaszt nyújtson popsijának és hátának. A megerősítés puha, gyengéd és nem vág be a testébe.

A hinta 360 °-ban elforgatható, tehát ha ki akarja használni a hinta által nyújtott lehetőségeket, azt javasoljuk, hogy egy tágas helyiségbe helyezze, hogy elég hely legyen körülötte. A szerkezet telepítése egyszerű, és ezen kívül már semmit sem kell beszereznie ahhoz, hogy fel tudja akasztani a hintát.  

A csomag tartalma:

1x csavar felfüggeszthető hurokkal, amelyet közvetlenül a mennyezetre kell rögzíteni
1 forgórugó
1x fém trapéz
3x karabiner
1 lánc a hinta felfüggesztéséhez
2x megerősített pánt a hát és fenék megtámasztására
2x megerősített pánt a lábak megtámasztására
1x ajándék - fekete szemfedő

Ezzel a segédeszközzel a szexuális élete már soha többé nem lesz unalmas! Minden egyes alkalommal, amikor úgy döntenek, hogy használni fogják, a hinta egy új szexpóz kipróbálására és kísérletezésre fogja önöket késztetni.

Anyag:
Ülő rész - poliészter
Tartószíjak - víz- és verejtékálló nylon
Kar, karabiner, trapéz - fém

Ne lépje túl a segédeszköz maximális terhelhetőségét, és a használata előtt mindig ellenőrizze, hogy helyesen van-e felszerelve. Egész idő alatt úgy használja, hogy tekintettel legyen mindkét fél biztonságára. Ne használja a hintát, ha valamelyik része sérült.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6619
Szín: Fekete
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.