Whip Smart Tri-Angle szexpárna nagy változatban

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Whip Smart Tri-Angle szexpárna nagy változatban

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 85 100 Ft
Ár:
62 499
Ft
Megspórol: 22 601 Ft (27%)
Jól jöhet Önnek:
Stimul8 melegítő hatású anális vízbázisú síkosító gél praktikus adagolóval 125 ml - Anal Warming.
Stimul8 Anal Warming melegítő anális gél 125 ml 3 695 Ft
JO Agapé síkosító 30 ml 3 795 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Telefonos megrendelés +36 20 264 6431
Cikkszám SX7865

PLUSZOK:
  • Nagy párna méret
  • Unisex használat
  • Jobb pózokat / pontosabb stimulációt / mélyebb behatolást fog elérni
  • Súlykorlátozás nélkül
  • Eltávolítható és mosógépben mosható huzat
Termékleírás
Élvezze a még jobb szerelmi pillanatokat egy ék alakú Whip Smart Perfect Position Try-Angle szexpárna segítségével - maxi változatban.

A párna különleges formájának és egyedi hajlásának köszönhetően sokkal könnyebben behatolhat partnerébe, sokkal mélyebb behatolást érhet el, és az orgazmus is gyorsabban következik be. A párna segít kipróbálni olyan pózokat is, amelyek kényelmetlenek, fárasztók, vagy támogatás nélkül nem végezhetők el. 

A fekete párna ék alakú, anyaga mikroszálas, poliészter és poliuretán kombinációja. A külső anyag bársonyos tapintású, így nem csúszik le a párnáról, és nem ragad hozzá. A huzat cipzár segítségével könnyedén eltávolítható, és mosógépben mosható. Javasoljuk, hogy mosás előtt fordítsa ki a huzatot.

A párna háromszög alakú. Oldalain szintén van hely a bilincsek rögzítésére, amelyeket a csomag tartalmaz. A még jobb élmény érdekében a megbilincselt fél szemére maszkot húzhat, hogy ne lássa, mi fog történni, vagy elhallgattathatja a kínálatunkban szereplő egyik szájpecekkel.

A párna nagyon jó minőségű, az olcsóbb szex párnák többnyire felfújhatók, és ilyen párnákra súlykorlátozás vonatkozik. Ezt a szexpárnát viszont korlátok nélkül használhatja!

Nagyon elegáns kialakítású, egyáltalán nem lesz olyan érzése, hogy ez egy erotikus bútordarab, ezért nyugodtan az ágyon is hagyhatja, dekoráció részeként.

A párna vákuumcsomagolású. Kicsomagolás után a mérete a többszörösére növekszik. Amikor először kicsomagolják, a párnát 6-48 órán át kell hagyni, hogy természetes helyzetébe formálódjon.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7865
Felület: Sima

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...