Yoga Sex Swing felfüggeszthető szexhinta

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Yoga Sex Swing felfüggeszthető szexhinta

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 74 900 Ft
Ár:
69 790
Ft
Megspórol: 5 110 Ft (7%)
Jól jöhet Önnek:
Eper ízesítésű vegán vízbázisú síkosító JO H2O, cukormentes, nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket és alkalmas orális szexre is.
JO H2O Strawberry síkosító 30 ml - eper 3 690 Ft
Stimul8 Vegan organikus síkosító 50 ml 2 890 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Teherbírás max. 135 kg
  • Acélszerkezet a mennyezetbe való rögzítéshez
  • Puha nylon anyag / széles pántok a kényelmes használat érdekében
  • 4 bélelt fogantyú a megtartásra
  • Mindenki számára alkalmas, kezdőktől kezdve tapasztaltakig
  • Az átlátszatlan fekete szemfedő ingyenesen a csomag része
MÍNUSZOK:
  • A mennyezeti rögzítőelemet nem lehet 360 °-ban elforgatni
Termékleírás
A szokatlan pózok az ágyban csak ritkán hozzák el a tökéletes szabadságérzetet. Ezzel az erotikus hintával - amit a jóga szerelmesei és azok is egyaránt értékelni fognak, akik az iskolában ki nem állhatták a tornát - semmi sem lesz lehetetlen. Mindig, amikor úgy fogja érezni, hogy egy izgató kalandban szeretne részt venni, kinyílik ön előtt a fantáziavilág kapuja, és arra fogja késztetni önt, hogy levetkőzze a gátlásait.

Már egyetlen póz sem lesz lakat alatt az elméjébe zárva. Ezt a segédeszközt különösen azok a párok fogják értékelni, akiket eddig a jelentős magasságkülönbség akadályozott a kísérletezésben. Ennek a hintának köszönhetően úgy függesztheti fel kedvesét, hogy pontosan és kényelmesen hozzáférhessen a felfedezni kívánt helyekhez.

A hinta teherbírása 135 kg, így nem kell aggódnia a biztonsága miatt. A támasztó hevederek az egész test súlyát elbírják, és támasztékot nyújtanak önnek is. A puha nylon pántok elég szélesek ahhoz, hogy a felfüggesztést követően biztonságérzetet nyújtsanak. Egy kis idő elteltével mindenki maga mögött hagyja az új dolgoktól való félelmet és aggodalmait, és teljesen átadják magukat a szenvedélynek.

A hinta mennyezethez történő rögzítése nem igényel nagy mértékű ismereteket. Ugyanis egy csavart mindenki be tud fúrni, és ezután már csak fel kell rá akasztania a hintát, és már kezdetét is vehetik a szenvedélyes játékok.

A csomag tartalma:
1x csavar felfüggesztő hurokkal, amit közvetlenül a mennyezetre kell rögzíteni
2x rugó
2x karabiner
1x fém trapéz
2x széles támasztó pántok - lábtartók
4x béléssel megerősített támasztó pánt kézre, karra és törzsre
1x ajándék - fekete szemmaszk

Anyag: 100% poliészter, fém

Ne lépje túl a segédeszköz maximális terhelhetőségét, és használata előtt mindig ellenőrizze, hogy helyesen van-e felszerelve. Egész idő alatt úgy használja, hogy tekintettel legyen mindkét fél biztonságára. Ne használja a hintát, ha valamelyik része sérült.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6618
Szín: Fekete
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.