10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

8-részes BDSM kit szőrmével - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

8-részes BDSM kit szőrmével - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 499
Ft
PLUSZOK:
  • A puha szőrme megvédi a zúzódásoktól
  • Széles nyakörv a kényelmes viseletért
  • Vegán bőr
Termékleírás
A piros BDSM készlet tökéletes a kezdőknek, akik csak most fedezik fel a dominancia vagy az alávetettség örömeit. A minőségi kivitelezés azonban még a legtapasztaltabbaknak is tetszeni fog. Hagyja magát megkötözni, vagy szerezzen teljes kontrollt partnere felett. Aki a helyzet ura, az megbilincselheti a partnert. A nagyobb kontroll érdekében kösse az ágykerethez, és csináljon vele, amit csak akar.  A mandzsetták műszőrmével vannak bélelve a kidörzsölődés elkerülése érdekében.

Az egész készlet vegánbarát.

A PIROS BDSM KÉSZLET TARTALMAZ:

szemfedőt, ami eltakarja a látását, és mindent, ami ön körül történik, sokkal intenzívebben, más érzékszervei segítségével fogja érzékelni. Az elasztikus guminak köszönhetően a maszk alkalmazkodik a fej körméretéhez.

rojtos ostort, ami a hosszabb fogantyújának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tenyerébe. Ez ügyesen kezelhető, és a hosszú, vékony rojtokkal elpaskolhatja a popsiját, a melleket, a combokat vagy az intim részeket.

- piros kötelet, amellyel tetszés szerint játszhat. Lehetővé teszi, hogy kipróbálja a japán shibari kötés technikáját, és teljesen mozgásképtelenné tegye a másik felét. A kötél puha felületű, nem vág a bőrbe, és megfelelő megfeszítés esetén nem okoz súrlódást.

2 csukló- és 2 boka bilincset állítható körmérettel. Mindegyik bilincs külön karabinerrel rendelkezik, amik segítségével ügyesen összekapcsolhatja őket, vagy külön-külön, más-más helyre is rögzíthetők. A bilincsek puha szőrmével vannak bélelve, nem vágnak be a bőrbe, és nem okoznak véraláfutásokat vagy karcolásokat.

nyakörvet lecsatolható pórázzal. A belseje puha szőrmével van kibélelve, ami kényelmes érzést nyújt, és megakadályozza a bevágások és a karcolások keletkezését. A nyakörv állítható nagyságú, és a nyak körméretére szabható.

Tippünk: Próbáljon ki például egy ingerkereket használni a leláncolt partnerén, ami a maszkkal kombinálva tovább stimulálja az érzékeket, vagy használhat vibrátort vagy masszázsfejet

 
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8173
Anyag: Műbőr
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...