Sinful Gag szilikon szájpecek - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Sinful Gag szilikon szájpecek - rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Fekete
Szokványos ár: 7 800 Ft
Ár:
6 990
Ft
Megspórol: 810 Ft (10%)
PLUSZOK:
  • Kényelmesebb használatot biztosító szilikon golyó, a műanyag golyókkal ellentétben
  • Állítható méretű pánt
  • Fényes kialakítású pánt
Termékleírás
A dekoratív rózsaszín szíjjal ellátott golyó alakú szájpecek nemcsak dekoratív, hanem főleg praktikus funkciót lát el - partnere azonnal elhallgat, és alá kell rendelnie magát az ön által megadott parancsoknak.

A szájpecek lágyabb szilikon anyagból készül, és olyan felületkezelésű, hogy megbirkózzon az ajkak és fogak nyomásával. Hosszabb használat esetén sem lesznek rajta karcolások és bemetszések.

A pánt mérete a fej körméretéhez igazítható. Ugyanúgy kell bekapcsolni, mint az övet. Noha a pánt masszív és szilárd, a bőrrel és hajjal szemben kíméletes. A bőrrel érintkező belső felület lágyabb és úgy van kialakítva, hogy kényelmes viselést biztosítson.
A pánt külső megmunkálása ebből a szájpecekből egy igazi drágakövet varázsol. Abban az esetben, ha több terméket is be szeretni szerezni ebből a kollekcióból, amelyek tökéletesen illenek egymáshoz, vessen egy pillantást a vinil nyakörvre és a paskolóra. És máris kezdetét veheti az izgató játék!

Méret: 5 x 66 x 5 cm
Anyag: vinil / szilikon
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6602
Szín: Rózsaszín
Átmérő: 4,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Vízállóság: Vízálló
Gyártó: NS Novelties
Dávid
2020.02.13.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.