Univerzális szájpecek - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Univerzális szájpecek - piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 4 700 Ft
Ár:
3 790
Ft
Megspórol: 910 Ft (19%)
Jól jöhet Önnek:
50 ml-es csomagolású vízbázisú síkosító hosszan tartó hatással. Az érzékeny bőrűek számára is bátran ajánljuk. Óvszerrel és játékokkal használható, mivel nem károsítja az anyagokat.
Just Glide vízbázisú síkosító 50 ml 1 890 Ft
Leopárdmintás szőrmés plüss bilincs 2 kulccsal
Bestseller plüss bilincs - leopárdmintás 2 490 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • A golyón levő nyílások lehetővé teszik a szájon át való légzést
Termékleírás
Az egyszerű, állítható pánttal rendelkező, piros szájpecek tökéletesen teljesíti a feladatát, és azonnal elnémítja kedvesét!

A szájpecek golyója kemény műanyagból készül, és olyan nyílásokkal rendelkezik, amelyek nem gátolják abban, hogy a száján keresztül lélegezzen. Ennek köszönhetően a szájpecket sokkal hosszabb ideig használhatja, mint azokat a segédeszközöket, amelyek nem rendelkeznek nyílásokkal.
A pánt mérete méretére szabható úgy, hogy körbeérje a fejét, és ne csússzon le róla. A szíj anyagból készül, aminek köszönhetően igazodik az arc körvonalaihoz. Viselés közben, ha megfelelően behúzta a pántot, a pánt nem szorít és nem karcolja a bőrt.

Ha többet szeretne megtudni a BDSM praktikákról, és így sokkal izgalmasabb kalandokat szeretne megélni az ágyban, akkor olvassa el blogunkat: Hogyan kezdjük el a BDSM-t?
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6711
Szín: Piros
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.