Lydia I Smart Butterfly G-spot vibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Lydia I Smart Butterfly G-spot vibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
19 995
Ft
PLUSZOK:
 • Vezérlés mobilapplikáción keresztül (IOS / Android)
 • Vízhatlan - akár a kádban is használhatja
 • Dupla motor - a csiklót és a G-pontot is izgatja
 • Rendkívül erős rezgések
 • Személyre szabott rezgésmód létrehozása
 • Tanúsítvánnyal rendelkező orvosi szilikon - 100%-ban higiénikus és ártalmatlan anyag az egészségre nézve
 • Tölthető - nincs szükség elemekre
 • Hosszú élettartam egy feltöltés- akár 4 óra
5,0
1 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az újratölthető, dupla motoros szilikon vibrátor az intenzív rezgéseken kívül felejthetetlen élményt is nyújt önnek. A varázsa abban rejlik, hogy a mobilalkalmazáson keresztül távolról is vezérelhető. Csak rejtse el a pillangót a vibrátorral együtt a bugyijába, párosítja össze a partnerével, máris kezdetét veheti az orgazmusba torkolló móka!

A vibrátor már első pillantásra vagy érintésre is el fogja ön varázsolni - a felülete bársonyosan puha, az orvosi szilikont könnyű behelyezni, és nem támogatja a baktériumok szaporodását. Ez biztosítja, hogy a játékot síkosító segítségével zökkenőmentesen be tudja vezetni, és megfelelő ápolás mellett mindig higiénikusan tiszta lesz. A szilikon anyag biztosítja a vibrátor enyhe rugalmasságát is - a használható rész kissé hajlékony, aminek következtében biztos lehet benne, hogy milliméteres pontossággal eléri a G-pontját.

A Lydia I Smart Butterfly G-pont vibrátor két motort rejt magában. Az egyik a pillangó belső részén helyezkedik el, a másik pedig a hüvelybe helyezett vibrátorban található. Így a rezgések egyidejűleg stimulálják a G-pontot és a csiklót is. A vibrátor működése rendkívül csendes, a játékot szinte nem is lehet hallani, aminek köszönhetően nyilvánosan is kísérletezhet vele.

A vibrátor 10 vibrációs módot kínál - folyamatos gyengébb és erősebb vibrációt, gyors és lassú pulzálást. A gyárilag beállított rezgések közül bárki megtalálja a kedvére valót, de a gyártó a kivételesen igényes vásárlókra is gondolt. Ugyanis a játék lehetőséget nyújt a saját vibrációs program kigondolására és beállítására.

A távirányítás mobiltelefonon segítségével történik. Csak töltse le az ingyenes alkalmazást (iOS és Android támogatás), aminek köszönhetően párosíthatja a vibrátorral, és kezdődhet is a vad menet. A játék bekapcsolására a vibrátor elején található kis gomb szolgál.

A vibrátor tölthető, és a működése nem igényel elemeket. A töltés 90 percet vesz igénybe, és a teljes feltöltésre akár 4 órát is kitart. A vibrátor töltési folyamatát a vibrátor elején található LED jelzőfény jelzi.

Ennek a játékos segédeszköznek a nagy előnye, hogy teljesen vízhatlan. Nyugodtan magával viheti a kádba vagy a zuhany alá. A víz alá merítés vagy a nedves környezet sem tesz kárt a játékban.

Adja át a telefont a kedvesének, és várja ki milyen csodák fognak történni. A vibrátor nagyszerű ajándék párok számára, akik imádnak kísérletezni, és az izgalmat nem csak a hálószoba zárt ajtaja mögött élvezik. A játékot akár az étteremben is vezérelheti, miközben önök körül senkinek sem kell tudnia, hogy mi történik.

A csomag tartalma:
 • vibrátor
 • lila bugyi
 • USB töltőkábel
 • használati utasítás

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
Rita
Értékelve: 2022.01.12.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Szuper termék, jó kis játék volt már az első használata, páromnak is tetszik h tudja irányítani!
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7256
Hosszúság: 8,7 cm
Használható hosszúság: 8,0 cm
Átmérő: 2,7 cm
Tömeg: 55 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Enyhén hajlékony
Vibrálás: 10 előválasztott mód, lehetséges saját kialakítása
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 90 perc

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...