Magic Motion - Smart Mini Vibe - lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Magic Motion - Smart Mini Vibe - lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 38 000 Ft
Ár:
30 790
Ft
Megspórol: 7 210 Ft (19%)
PLUSZOK:
  • Nagyon erős motor - csúcsminőségű megmunkálás
  • Vezeték nélküli vezérlés / nagy távolságból vezérelhető
  • Vezérlés okostelefonnal a világ minden pontjáról
  • Csúcsminőségű szilikon anyag
  • Szép csomagolás / ajándéknak is alkalmas
Termékleírás
A Smart Mini Vibe egy új, diszkrét erotikus játékszer. Ha párosítja az okostelefonjával, akkor sok örömben és élvezetben lesz része. Önnek csak egy gyors okostelefonra és a Smart Mini Vibe-ra van szüksége, és minden képzelete valóra válik.

Egyszerűen töltse le a MagicMotion alkalmazást az Apple vagy Android áruházból, és használja a rendelkezésre álló lehetőségeket, amik nemcsak a tojást, hanem az érzékeit is megremegtetik - kedvenc zene, hang, chat és még a videojátékok is képesek vezérelni ennek a vibrátornak a rezgéseit.

A rezgés lehet finom, normál intenzitású, rendkívül erős intenzitású, ... mindent be lehet állítani a MagicMotion alkalmazásban.

Válassza ki és töltse le a kedvenc zenéjét, rezonáltassa a Smart Mini Vibe-bal, és már át is adhatja magát az élvezetnek.

Flörtöljön a partnerével Skype-on vagy más platformon keresztül. Nem számít, hogy a partnere ugyanabban az irodában van-e, vagy esetleg egy másik országban, akkor is intim pillanatokat élhetnek át közösen. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően játszadozhatnak egymással, bárhol is legyenek a nagyvilágban.

Ha nincs kéznél okostelefon, a Mini-Vibe egyedül is működik normál módban. 7 előre beállított fantasztikus frekvenciával rendelkezik, amelyeket a tojáson található gomb segítségével tud megváltoztatni.

A belső akkumulátor feltöltésére egy töltő szolgál, így már soha többé nem kell elemeket vásárolnia. A töltési idő 2 óra, és a használat időtartama a kiválasztott módtól függően 2-4 óra.

A vibrotojás body-safe szilikonból készült, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben biztonságos a test számára, és nem okoz allergiás reakciót. Könnyen tisztítható, és a mellékelt tasaknak köszönhetően egyszerűen és kényelmesen tárolható.

Műszaki adatok:
Tömeg: 58 gramm
Akkumulátor: Li-on 360 mAh / 3.7 V
Üzemidő: 2 - 4 óra
Töltési idő: 1 - 2 óra
Vezeték nélküli csatlakozás: Bluetooth 4.0 Low Energy
gomb: Power / Pair / Reset
Anyag: ABS/Body-safe Silicone
Frekvencia: 7500 r/s
a termék iOS és Android rendszerrel is kompatibilis

A csomagolás nem tartalmazza az elemeket.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. A sima felületek meleg szappanos vízzel is fertőtleníthetők.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5137
Szín: Lila
Hosszúság: 9,7 cm
Használható hosszúság: 9,7 cm
Átmérő: 2,8 - 3,8 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: 7 féle vibráció + saját
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Akkumulátor
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.