Magic Motion - Sundae Smart vibráló tojás piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Magic Motion - Sundae Smart vibráló tojás piros

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
19 495
Ft
PLUSZOK:
  • Mini méret és könnyű súly alkalmas kezdőknek
  • A felszínen lévő barázdák tovább stimulálják a hüvelyt
  • Akár 10 rezgésmód alkalmazás használata nélkül
  • Az alkalmazáshoz való kapcsolódás lehetőségének köszönhetően a tojás távolról is vezérelhető
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Magic Motion - Magic Sundae egy gyönyörű vibráló tojás mini méretben. Ideális olyan hölgyek számára, akiknek nincs szükségük nagy vibráló tojásra és pároknak, akik egymástól távol vannak.

A Magic Sundae Smart vibráló tojás mini méretekkel rendelkezik (3x6 cm) és mindössze 35 grammos, így még azoknak a hölgyeknek is tetszeni fog, akiknek nincs sok tapasztalatuk a szexuális játékokkal kapcsolatban. A mini méret be fog hatolni, nem is fogja tudni, hogyan. A tojás felülete barázdált, a felszínen lévő gyengéd hullámok masszírozzák a hüvelyt és további stimulációt nyújtanak.

A 10 rezgésmód gondoskodik a legalaposabb stimulációról.

A Magic Sundae Mini vibráló tojás 12 cm hosszú kényelmes zsinórral rendelkezik. Nagyon rugalmas és teljes egészében szilikonból készült. Ugyanakkor sima és nem porózus, így a baktériumok nem halmozódnak fel rajta. A zsinórnak köszönhetően könnyen kivehető is.

A zsinór végén egy apró vezérlő található. Egyetlen gombbal lehet váltani az üzemmódok között. A hosszú zsinór nagyon kényelmessé teszi.

Ha nem szeretné, hogy a zsinór korlátozza, az ingyenes Whats Sense alkalmazáson keresztül csatlakoztathatja telefonját a mini tojáshoz. A tojás így távirányítású játékká válik. Akár ön vagy akár a párja is irányíthatja a tojást.

Az alkalmazás kibővíti a felhasználási lehetőségeket. Saját rezgésmintákat hozhat létre, a tojás rezeghet a kedvenc dalának ritmusára. Ugyanakkor a tojást a partnere is irányíthatja, aki akár több száz kilométerre is lehet Öntől.

A tojás kiváló minőségű szilikonból készült, amely puha és gyengéd tapintású. A szilikon ftalátmentes és hipoallergén. Emellett könnyen tisztán tartható.

A tojás fröccsenésálló, ami megkönnyíti a tisztítást.

A mini okostojás mellett egy USB töltőkábelt is talál a gyönyörű csomagolásban a töltéshez. Mindössze 90 perc a töltőn, és a tojás 60 perc kényeztetéssel jutalmazza Önt.

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8910
Hosszúság: 19,0 cm
Használható hosszúság: 6,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Tömeg: 35 g
Anyag: Szilikon
Felület: Spirálos
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 90 perc
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...