Satisfyer Curvy 3+ pulzáló és vibráló intelligens stimuláló rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Curvy 3+ pulzáló és vibráló intelligens stimuláló rózsaszín

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
19 995
Ft
PLUSZOK:
  • Keskenyebb szívónyílás - alkalmas kisebb csiklók számára
  • Szívó klitorisz stimuláló + vibrátor a G-ponthoz egyben
  • Speciális alkalmazás által vezérelt intelligens vibrátor nemcsak nagy távolságokra
  • Kompatibilis az Android és az Apple iPhone -al, tablet -el és Apple Watch -al
  • Több funkció opciók az alkalmazás használatával
  • Két motor külön-külön vezérlésre
  • Szilikon antiallergén anyag
5,0
4 értékelés alapján
200+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Satisfyer Curvy 3+ a Curvy sorozat népszerű csikló stimulálóinak legújabb változata. Elrejti az egyedülállóan kombinált stimuláló nyomáshullámokat, amelyek érintkezés nélkül irritálják a csiklót és egyúttal rezeg is, ami azt jelenti, hogy az ellenkező oldalról használhatja vibrátorként a G-pont irritálására.

A Curvy 1+ és a Curvy 2+ elődeihez képest a Curvy 3+ keskenyebb és laposabb, ennek köszönhetően másképp ül a kézben. A legkönnyebb e három stimuláló közül. Laposabb alakja lehetővé teszi a teljes vulva külső stimulálását is. Ebben az esetben azonban csak rezgések fognak stimulálni, mivel ebben a helyzetben a csikló nem éri el a stimuláló nyílását.

A rezgő szívóstimuláló anatómiai alakú, kellően nagy nyílás ami egyszerűen elrejti a csiklót. A vibrátor 2 motorral rendelkezik, és mindegyiket külön gomb vezérli. A motorok kétfelé osztása előnyt jelent, mert csak Ön dönti el, hogy kombinálni kívánja-e a rezgést csikló szívásával vagy sem.

A Satisfyer Curvy 3+ vibrátor szilikonból készül, amely anyaga 100% -ban biztonságos és ártalmatlan a test számára. Alkalmas a nagyon érzékeny hüvelyi nyálkahártyára vagy allergiában szenvedő nőknek is. Kellemesen puha tapintású, szagtalan és gyorsan felmelegszik az ön testhőmérsékletére.

A Satisfyer Curvy 3+ szűkebb szívónyílással rendelkezik, mint a Curvy 1+ és 2+, ezért alkalmasabb egy kisebb csikló számára. Ha nagyobb csiklója van, javasoljuk, hogy nyúljon a Curvy 1+ után, amely a legnagyobb lyukkal rendelkezik.

A szívó rész 11 különböző erő nyomású hullámmal rendelkezik. A másik oldala G-pont vibrátorként 11 rezgő és lüktető ritmussal szolgál.

A közvetlenül a vibrátoron található gombok a funkciók alapvető vezérlésére szolgálnak. Ez az egyedülálló stimulációs vibrátor azonban Smart típusú, így intelligens eszközén keresztül egy speciális alkalmazással is vezérelheti.

SATISFYER CURVY 3+ IRÁNYíTÁSA ALKALMAZÁSSAL

A telefon vezérléséhez le kell töltenie az ingyenes Satisfyer Connect alkalmazást. A telepítés után fejlett vezérlési lehetőségei lesznek, például rezgés kedvenc dalának ütemére, saját ütemezési sorrend létrehozása, és akár távvezérlés is, ha messze van a partnere. Ugyanakkor mobiltelefonján keresztül nézheti önmagát és partnerét, ami még jobban hozzájárul ahhoz, hogy örömmel töltsük el egymás távollétét. Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon.

A vibrátor kompatibilis az Android és az Apple okostelefonokkal, okosórákkal és tabletokkal.

A Satisfyer Curvy 2+ víz alá is merülhet, de legfeljebb 1 méterig és legfeljebb 30 percig.
A töltésre a csomagban található mágneses USB kábel szolgál.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (4)
Véges
Értékelve: 2021.12.13.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Godó
Értékelve: 2021.11.18.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Névtelen
Értékelve: 2021.08.13.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Hű, elakadt a szavam. Tényleg jól tettem, hogy megvettem, egyáltalán nem bántam meg ezt a befektetést magamba... Nem tudom, hogy tapasztaltam-e már valaha ilyen csodálatos dolgot.
Judit
Értékelve: 2021.03.05.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7261
Hosszúság: 15,0 cm
Használható hosszúság: 11,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Tömeg: 105 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 11 féle nyomásmód + 10 vibrációs mód
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...