Satisfyer Double Flex intelligens csikló és G-pont vibrátor piros

Satisfyer Double Flex intelligens csikló és G-pont vibrátor piros

Színváltozatok:
Fehér Fekete
PLUSZOK:
  • Akár 50 élvezeti mód alkalmazás nélkül
  • Korlátlan funkciók az alkalmazással
  • A G-pont és a csikló egyidejű stimulálása
  • Alakított vibrátor rugalmas kialakítással az erogén zónák célzott stimulálásához
  • 3 erős és nagy teljesítményű motor
  • USB-töltés / nincs szükség elemekre
  • Az antiallergén szilikon anyag nem irritálja az érzékeny nyálkahártyákat
  • A vibrátor vízálló szerkezete
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
Termékleírás
Az elegáns Satisfyer Double Flex vibrátor szexi szóló szórakozást nyújt. Egyedisége a 3 nagy teljesítményű motorban rejlik, amelyet 10 rezgési módban és 5 rezgésintenzitásban élvezhet. Az ergonomikusan ívelt fej megbízhatóan eléri a G-pontot.

Ezenkívül a fej anatómiailag igazodik a hüvelybe való zökkenőmentes behatoláshoz. A vibrátor testét egyedülálló minőségű, antiallergén szilikon borítja, amely tapintásra bársonyos érzést kelt. Ezt a bársonyos érintést a G-pont, valamint a csikló és a külső szeméremajkak élvezhetik a Double Flex stimulátorral. Két nagyon rugalmas fül kellemesen ingerli és stimulálja a csikló területét.

A többi Satisfyer vibrátorhoz hasonlóan a Double Flex 100% vízálló és könnyen karbantartható. A töltés egyszerű és intuitív, a Double Flex egy mágneses USB-kábellel tölthető, amely természetesen a csomagban található. Teljes feltöltéssel akár 50 percig is működhet.

Természetesen a Double Flex vibrátort a Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül párosíthatja mobiltelefonjával.  Amellett, hogy képes saját mintát és rezgési módot létrehozni, játékosan csatlakozik a Spotify-hoz, és a lejátszási lista ütemére rezeg. Az alkalmazás lehetővé teszi a Double Flex vibrátor távoli vezérlését. Ráadásul a partnere is átveheti az irányítást. A vibrátor az Android és az Apple okostelefonokkal, tabletekkel és Apple okosórákkal is kompatibilis. Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7948
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 13,5 cm
Tömeg: 184 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció és rotáció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 3.5 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...