Satisfyer Double Fun párvibrátor vezérlővel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Double Fun párvibrátor vezérlővel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 23 600 Ft
Ár:
19 690
Ft
Megspórol: 3 910 Ft (17%)
Jól jöhet Önnek:
Just Glide Bio síkosító 50 ml 2 390 Ft
JO Agapé síkosító 120 ml 8 990 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Telefonos megrendelés +36 20 236 0275
Cikkszám SX7939

PLUSZOK:
  • Vezérlés alkalmazáson keresztül / vezérlővel / a vibrátoron lévő gombbal
  • Újratölthető / extra erős teljesítmény
  • 2 különálló motor
  • 10 rezgési mód
Termékleírás
A Satisfyer Double Fun egy szórakoztató párvibrátor fehér színben, amelyet akár háromféleképpen is vezérelhet! Egyszerűen távirányítóval, az intuitív alkalmazással vagy közvetlenül a vibrátoron lévő gombokkal.

A vibrátor U-alakú. Az alsó, keskenyebb részt a hüvelybe kell illeszteni, hogy tökéletesen tapadjon a G-ponthoz. A felső, szélesebb részt a csiklóra kell helyezni, hogy a vibrációkkal stimulálja azt. A vibrátornak 2 motorja van, mindkét motor a vibrátor egy-egy végében helyezkedik el (az egyik a G-ponton, a másik a csiklón helyezkedik el). Használhatja a vibrátort, miközben szeretkezik partnerével, vagy akár egyedül is, és az irányítást az alkalmazáson keresztül ráhagyhatja a partnerére, még akkor is, ha messze van öntől.

A párvibrátor szilikonból készült, ez az anyag 100%-ban biztonságos és ártalmatlan a test számára. Alkalmas nagyon érzékeny hüvelyi nyálkahártyára vagy allergiában szenvedő nők számára is. Kellemesen finom tapintású, illatmentes, és gyorsan felveszi a test hőmérsékletét.

A SATISFYER DOUBLE FUN VEZÉRLÉSE AZ APPLIKÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL

A telefonnal való vezérléshez le kell töltenie a speciális Satisfyer Connect alkalmazást, ami ingyenes. Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon.
 

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7939
Szín: Fehér
Tömeg: 97 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Zaj 51 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.