Satisfyer Heat Wave intelligens vibrátor melegítő funkcióval levendula

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Heat Wave intelligens vibrátor melegítő funkcióval levendula

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
23 495
Ft
PLUSZOK:
  • A G-pont és a csikló egyidejű stimulálása
  • Korlátlan funkciók az alkalmazással
  • Lehetőség saját rezgés/pulzálás/eszkalációs módok létrehozására
  • Fűtési funkció 39°C-ig
  • 2 erős és nagy teljesítményű motor
  • USB-töltés / nincs szükség elemekre
  • Ingyenes IOS és Android alkalmazás
  • Az antiallergén szilikon anyag nem irritálja az érzékeny nyálkahártyákat
  • A vibrátor vízálló szerkezete
A termékhez még nem érkezett értékelés
150+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az egyedülálló Heat Wave melegítő vibrátor többet nyújt, mint amit egy vibrátortól vár. Amellett, hogy stimulálja a G-pontot és a csiklót, akár 39°C is elérhet vele. 

A Satisfyer stimulátoroknál megszokott módon az eszköz teste szilárd, mégis rugalmas. Alkalmazkodik testének ívéhez, és órákon át tartó orgazmust biztosít.  A stimulátor fejében található a két használt motor egyike, amely erőteljes rezgéseket biztosít, amelyek különösen a hüvelyfalra irányulnak.

A szilikonfej könnyen csúszik a testébe, és pontosan mért rezgésekkel stimulálja a G-pontot. 
Az ívelt rövidebb rész vibrál, hogy stimulálja a csiklót. Egy második, különálló motor hajtja.

Az egész Heat Wave vibrátor speciális prémium szilikonnal van bevonva. Ezenkívül antiallergén és ftalátmentes, így még a legérzékenyebb vásárlóknak is megfelel. 
A fűtőrendszernek köszönhetően a fej 39°C-ra melegszik fel, így intim részei intenzívebben érzik a rezgéseket és a nyomáshullámokat. Az orgazmus nem fog sokáig váratni magára. Ez az, ami ezt a gyönyörű vibrátort a kategóriájában gyöngyszemnek teszi.

A fényűző Heat Wave vibrátor egyszerű vezérléssel rendelkezik, és 12 vibrációs és pulzációs üzemmódot, valamint melegítő funkciót kínál. Ha azt szeretné, hogy készülékének végtelen lehetőségei legyenek, a Satisfyer Connect App - egy kifejezetten a márka készülékeihez kifejlesztett alkalmazás - segít ebben.

VEZÉRLÉS ALKALMAZÁSON KERESZTÜL

A telefonos vezérléshez le kell töltenie a speciális Satisfyer Connect alkalmazást, amely ingyenes. Pontosan az Ön ízlésének megfelelően választhatja ki a rezgéseket, vagy akár kedvenc dalának ritmusára is élvezheti. A vibrátor az Android és az Apple okostelefonokkal, tabletekkel és Apple okosórákkal is kompatibilis. Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon.

A Satisfyer Heat Wave vibrátort víz alá is merítheti, de legfeljebb 1 méter mélységig és legfeljebb 30 percig. A beépített újratölthető motornak köszönhetően többé nem kell extra elemeket vásárolnia. Egyszerűen töltse fel, amikor csak akarja és szüksége van rá a mellékelt USB-kábellel.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7944
Hosszúság: 19,5 cm
Használható hosszúság: 14,0 cm
Tömeg: 176 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 4 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...