Satisfyer Little Secret Smart bugyiba rejthető vibrátor fekete

2 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Satisfyer Little Secret Smart bugyiba rejthető vibrátor fekete

2 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
20 995
Ft
PLUSZOK:
  • Praktikus használat a vezeték nélküli távirányítóval
  • Kompatibilis az Android és az Apple Smartphone, a Tablet és az Apple Watch készülékkel
  • Speciális funkcióopciók az alkalmazás használatával
  • Egy speciális alkalmazás által vezérelt intelligens stimuláló nemcsak nagy távolságokra
  • Szilikon antiallergén anyag
  • 4 eszközről vezérelhető egyszerre
  • Ingyenes alkalmazás 30 nyelven
  • Az újratölthető motor erőteljes teljesítményt nyújt
  • Nincs szükség elemekre
  • 100% vízálló kivitel
Termékleírás
Nem feltűnő és ugyanakkor erős teljesítménnyel! Intelligens bugyivibrátor, amely minden pillanatát izgalmas kalanddá alakítja, akár otthon, vagy például egy romantikus vacsorán a partnerével, ilyen a Satisfyer Little Secret bugyivibrátor.

A vibrátor speciálisan kerekített, hogy lemásolja a női test természetes anatómiáját. Belülről az egyik végén kiemelkedés van, amely részben be van illesztve a hüvelybe. A másik végén van egy kiálló golyó, amely tapad a csiklóra, és rezgései stimulálják.

Szinte minden bugyiba behelyezheti a Little Secret vibrátort. Egy kerek mágnessel tartja a helyén, amely az elülső részén található. A Little Secret -et azonban anélkül is használhatja, ha a vibrátort a bugyi "zseb" varrásában elhelyezi. De akkor számolnia kell azzal, hogy a vibrátornak mozgás közben nem kell pontosan a helyén "ülnie". ​

SATISFYER Little Secret IRÁNYíTÁSA ALKALMAZÁSSAL

A telefon, tablet, számítógép vagy óra használatával történő vezérléshez le kell töltenie egy speciális Satisfyer Connect alkalmazást, amely ingyenes. A telepítés után fejlett vezérlési lehetőségei lesznek, például rezgés kedvenc dalának ütemére vagy akár távvezérlés is, ha messze van a partnere. Ugyanakkor mobiltelefonján keresztül nézheti önmagát és partnerét, ami még jobban hozzájárul ahhoz, hogy örömmel töltsük el egymás távollétét.

Az alkalmazás kompatibilis az Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonnal és az Apple operációs rendszerrel ellátott okostelefonnal, tablettel vagy okosórával.

Az alkalmazás több mint 30 nyelven érhető el, ugyanakkor akár 4 eszközről is vezérelheti a kapcsolat megszakítása nélkül. Saját vibrációs rezgéseket hozhat létre benne, vagy irányíthatja a környezeti zaj (sóhajok) segítségével.
Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon. ​

SATISFYER Little Secret IRÁNYÍTÁSA ALKALMAZÁS NÉLKÜL

Ha az eszköz, amellyel a vibrátort vezérli, lemerül, a vibrátor saját távirányítóval is rendelkezik. Ezt az alkalmazás nélkül is használhatja, ha csak egy gyors orgazmusnak akar hódolni. A bugyivibrátor 11 rezgési, pulzáló és eszkalálódó üzemmóddal rendelkezik a vezeték nélküli vezérlés használatával.

A bugyi vibrátor selymes finom szilikonból készül, orvosi minőségben. A szilikon nem irritálja és allergiás reakciókat nem okoz, mint például a latex termékek esetében. A szilikon teljesen antiallergén hatású, még a legérzékenyebb hüvelyi nyálkahártyákra is alkalmas. További előnye, hogy gyorsan alkalmazkodik testének hőmérsékletéhez, és teljesen szagtalan.

A szerkezet teljesen vízálló, így bugyi nélkül is használható, például zuhany alatt vagy kádban.

Az újratölthető motornak köszönhetően a vibrátor még a leggyengébb rezgési szinten is erős teljesítményt ér el, amit az elemekből táplált erotikus eszközzel csak akkor lehet elérni, amikor először behelyezik és bekapcsolják. ​

Méretek: 85,7 x 39 x 29 mm

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse

A Bluetooth® név és logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, így az EIS GmbH az ilyen védjegyeket mindenkor licenc alatt használja. Az Apple, az Apple logó és az Apple Watch az Apple Inc. védjegyei. Az Android név és logó a Google LLC védjegyei és tulajdona. 
Recenziók (1)
Molnár
2022.04.22.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7800
Hosszúság: 8,6 cm
Használható hosszúság: 8,6 cm
Átmérő: 3,5 cm
Tömeg: 40 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 11 rezgési mód + több az alkalmazáson keresztül
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 3 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.