Satisfyer Sexy Secret bugyiba rejthető vibrátor

22 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Satisfyer Sexy Secret bugyiba rejthető vibrátor

22 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
16 499
Ft
PLUSZOK:
  • Egy speciális alkalmazás által vezérelt intelligens stimuláló nemcsak nagy távolságokra
  • Kompatibilis az Android és az Apple Smartphone, a Tablet és az Apple Watch készülékkel
  • Speciális funkcióopciók az alkalmazás használatával
  • Szilikon antiallergén anyag
  • 4 eszközről vezérelhető egyszerre
  • Ingyenes alkalmazás 30 nyelven
  • Az újratölthető motor erőteljes teljesítményt nyújt
  • Nincs szükség elemekre
  • 100% vízálló kivitel
  • Extra csendes működés
Termékleírás
Nem feltűnő és ugyanakkor erős teljesítménnyel! Intelligens bugyivibrátor, amely minden pillanatát izgalmas kalanddá alakítja, akár otthon, vagy például egy romantikus vacsorán a partnerével, ilyen a Satisfyer Sexy Secret bugyivibrátor.

A vibrátor speciálisan kerekített, hogy lemásolja a női test természetes anatómiáját. Belülről az egyik végén kiemelkedés van, amely részben be van illesztve a hüvelybe. A másik végén van egy kiálló golyó, amely tapad a csiklóra, és rezgései stimulálják.

Szinte minden bugyiba behelyezheti a Sexy Secret vibrátort. Egy kerek mágnessel tartja a helyén, amely az elülső részén található. A Sexy Secret-et azonban anélkül is használhatja, ha a vibrátort a bugyi "zseb" varrásában elhelyezi. De akkor számolnia kell azzal, hogy a vibrátornak mozgás közben nem kell pontosan a helyén "ülnie".

SATISFYER SEXY SECRET IRÁNYíTÁSA ALKALMAZÁSSAL

A telefon, tablet, számítógép vagy óra használatával történő vezérléshez le kell töltenie egy speciális Satisfyer Connect alkalmazást, amely ingyenes. A telepítés után fejlett vezérlési lehetőségei lesznek, például rezgés kedvenc dalának ütemére vagy akár távvezérlés is, ha messze van a partnere. Ugyanakkor mobiltelefonján keresztül nézheti önmagát és partnerét, ami még jobban hozzájárul ahhoz, hogy örömmel töltsük el egymás távollétét.

Az alkalmazás kompatibilis az Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonnal és az Apple operációs rendszerrel ellátott okostelefonnal, tablettel vagy okosórával.

Az alkalmazás több mint 30 nyelven érhető el, ugyanakkor akár 4 eszközről is vezérelheti a kapcsolat megszakítása nélkül. Saját vibrációs rezgéseket hozhat létre benne, vagy irányíthatja a környezeti zaj (sóhajok) segítségével.
Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon.

SATISFYER SEXY SECRET IRÁNYÍTÁSA ALKALMAZÁS NÉLKÜL

Ha az eszköz, amellyel a vibrátort vezérli, lemerül, a vibrátoron közvetlenül van egy vezérlőgomb, amelyet egyszerűen kikapcsolhat. Alternatív megoldásként, ha csak egy privát gyors orgazmust szeretne, az alkalmazás használata nélkül, kapcsolja be a vibrátort a gombbal, és a rezgéseket kapcsolhatja át további nyomásával. Összesen akár 10 rezgési, pulzáló és eszkalációs mód közül választhat alkalmazás nélkül.

A Sexy Secret bugyi vibrátor selymes finom szilikonból készül, orvosi minőségben. A szilikon nem irritálja és allergiás reakciókat nem okoz, mint például a latex termékek esetében. A szilikon teljesen antiallergén hatású, még a legérzékenyebb hüvelyi nyálkahártyákra is alkalmas. További előnye, hogy gyorsan alkalmazkodik testének hőmérsékletéhez, és teljesen szagtalan.

A szerkezet teljesen vízálló, így bugyi nélkül is használható, például zuhany alatt vagy kádban.

Az újratölthető motornak köszönhetően a vibrátor még a leggyengébb rezgési szinten is erős teljesítményt ér el, amit az elemekből táplált erotikus eszközzel csak akkor lehet elérni, amikor először behelyezik és bekapcsolják.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.

A Bluetooth® név és logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, így az EIS GmbH az ilyen védjegyeket mindenkor licenc alatt használja. Az Apple, az Apple logó és az Apple Watch az Apple Inc. védjegyei. Az Android név és logó a Google LLC védjegyei és tulajdona. 
Recenziók (12)
Zimonyi
2022.04.15.
Törőcsik
2021.09.08.
1
2021.08.24.
szuper
Horváth
2021.04.18.
Abel
2021.04.18.
Rezeg.
Nme elegge.
Vass
2021.04.17.
Bendicsek
2021.04.17.
Fundák
2021.03.13.
Matula
2021.03.07.
XY
2021.03.06.
Kicsi és huncut.
Diána
2021.02.22.
Remek előjáték, azt mondanám, hogy hasonló egy mini vibrátorhoz. Az alkalmazás néha leáll, de amúgy szuper
Lenke
2021.02.15.
Gyönyörű csomagolás, gyors szállítás, az előjáték szuper diverzifikálása, a férjem izgatott, hogy tudja irányítani 😊
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7218
Hosszúság: 8,5 cm
Használható hosszúság: 8,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 10 előválasztott mód, lehetséges saját kialakítása
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...