Satisfyer Sunray intelligens pulzáló stimulátor és G-pont vibrátor krémszínű

Satisfyer Sunray intelligens pulzáló stimulátor és G-pont vibrátor krémszínű

PLUSZOK:
  • Rugalmas fej a kényelmes használathoz és a G-pont pontos megcélzásához
  • A G-pont és a csikló stimulálása egyszerre
  • Korlátlan funkciók az alkalmazással
  • Lehetőség saját rezgés/pulzálás/eszkalációs módok létrehozására
  • Ingyenes IOS és Android alkalmazás
  • Az antiallergén szilikon anyag nem irritálja az érzékeny nyálkahártyákat
  • A vibrátor vízálló szerkezete
4,0
4 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
Termékleírás
A Satisfyer Sunray egy intelligens pulzáló stimulátor és vibrátor egybe. A vibráló stimulátorban 2 egymástól függetlenül működő, nagy teljesítményű motor található (az egyik a G-pont stimulálásához, a másik a klitorisz stimulálásához). 

A vibráló fej rugalmas és speciálisan úgy van kialakítva, hogy a legjobban elérje a G-pontot. A fej recés szerkezete hüvelyi stimulációt biztosít. A rövidebb rész érintésmentes nyomáshullámokkal stimulálja a csiklót. A legjobb az egészben, hogy egyszerre képes stimulálni a G-pontot és a csiklót.

A Sunray vibrátor teste tökéletesen alkalmazkodik az ívekhez a lehető legjobb kielégülés érdekében. Annak köszönhetően, hogy vízálló, a kádba is beviheti. Ráadásul könnyen tisztítható. A prémium szilikon nagyon kíméletes a testhez, és még az allergiások számára is alkalmas

A szívórész 11 különböző erősségű nyomáshullámmal rendelkezik. A másik oldal, amely G-pont vibrátorként szolgál, 10 rezgő és pulzáló ritmussal rendelkezik. A funkciók alapvető vezérléséhez közvetlenül a vibrátoron található gombok találhatók. Ez az egyedülálló stimuláló vibrátor azonban az intelligens fajtából való, így egy speciális alkalmazással is vezérelhető az intelligens eszközén keresztül.

VEZÉRLÉS ALKALMAZÁSON KERESZTÜL

A telefonos vezérléshez le kell töltenie a speciális Satisfyer Connect alkalmazást, amely ingyenes. Pontosan az Ön ízlésének megfelelően választhatja ki a rezgéseket, vagy akár kedvenc dalának ritmusára is élvezheti. A vibrátor az Android és az Apple okostelefonokkal, tabletekkel és Apple okosórákkal is kompatibilis. Útmutató a telefon csatlakoztatásához az SF Connect alkalmazáshoz megtalálható a blogunkon.

A Satisfyer Sunray vibrátort víz alá is merítheti, de legfeljebb 1 méter mélységig és legfeljebb 30 percig. A beépített újratölthető motornak köszönhetően többé nem kell extra elemeket vásárolnia. Egyszerűen töltse fel, amikor csak akarja és szüksége van rá a mellékelt USB-kábellel.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (4)
Bóczné
Értékelve: 2023.05.22.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Bóczné
Értékelve: 2023.05.22.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Bóczné
Értékelve: 2023.05.22.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Szőnyi
Értékelve: 2023.01.06.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7942
Használható hosszúság: 12,0 cm
Tömeg: 148 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 4 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...