Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Svakom Siime Plus vibrátor kamerával

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Svakom Siime Plus vibrátor kamerával

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
34 995
Ft
PLUSZOK:
  • Beépített kamera a szex új perspektívájához
  • Az akkumulátor teljes feltöltése után akár 3 órán át is tart
  • Erőteljes motor / újratölthető anélkül, hogy további elemeket kellene vásárolni
  • A LED világítás jobb láthatóságot biztosít beltéri használat közben
  • Használható mobiltelefonnal vagy számítógéppel
  • Tároló táska mellékelve
Termékleírás
Siime Plus vibrátor kiváló minőségű 1 megapixeles makró kamerával van felszerelve. A vibrátort szükség esetén bármikor könnyen csatlakoztathatni lehet a számítógéphez, vagy telefonhoz a beépített multifunkciós kábel segítségével.

Ha értékeli a modern termékeket, akkor biztosan felkelti az érdeklődését a vibrátor kifinomult kialakítása, mely lehetővé teszi, hogy ismeretlen szemszögből láthassa az intim területeit. Nyugodtan ossza meg fényképeit a partnerével is. Ez a vibrátor LED -lámpát is tartalmaz, hogy a részletek még jobbak láthatóak legyenek. A lámpa telefonhoz vagy számítógéphez csatlakoztatva teljes sötétségben is megvilágítja az intim területeit.

Siime Plus vibrátor ökológiai szilikonból készített vízálló termék, így teljesen lelkiismeret -furdalás nélkül élvezheti az intim játékokat. Még nagyobb élvezet érdekében használja hozzá a Stimul8 vegan organikus síkosítót.

Továbbá intelligens üzemmóddal van felszerelve, mely fokozatosan elvezeti magát a csúcsra. Csak nyomja meg az S gombot, és kezdődhet az előjáték.

Annak ellenére, hogy Siime erőteljes motorral rendelkezik, biztos lehet benne, hogy a szomszédok nemfognak panaszkodni a hangoskodás miatt. A vibrátor 3 órás folyamatos élvezetet nyújt, csak 2 óra töltés után, mivelhogy 430 mAh kapacitású újratölthető lítium akkumulátort tartalmaz. Gyengéd és kellemes szilikon anyagának köszönhetően könnyen karbantartható, tisztítható és nagyon biztonságos.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7293
Hosszúság: 16,5 cm
Tömeg: 74 g
Anyag: Szilikon
Rugalmasság: Szilárd
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 90 perc
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.