Svakom Vick Neo Connexion

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Svakom Vick Neo Connexion

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
28 495
Ft
Jól jöhet Önnek:
Cobeco Toy Cleaner tisztítószer 50 ml 2 595 Ft
Szórófejes fertőtlenítő tisztítószer szexuális segédeszközökre 100 ml-es kiszerelésben
Tisztítószer segédeszközökre 100 ml 2 945 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 20 264 6431
Cikkszám SX7128

PLUSZOK:
  • Unisex használat férfiaknak és nőknek egyaránt
  • Férfiaknál a prosztata és a perineum stimulálása / nőknél a csikló és a G-spot stimulálása
  • Összesen 7 x 5, vagyis 35 különböző stimuláció válaszható
  • 2 rezgő motor
  • 2–2,5 óra teljes töltöttség mellett
  • Vízálló - víz alatti merítéshez is alkalmas
  • Szinkronizálja kedvenc pornó videóival
  • Párosítás webkamerával interaktív szórakozás céljából
  • Vezérlés interkontinentális szinten is az alkalmazás segítségével
4,7
3 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
Utolsó darab a készleten!
Termékleírás
A Svakom Vick Neo vibrátor alakját speciálisan anatómiailag tervezték a maximális öröm elérése érdekében. Alakjának célja a vibrációk pontos megcélzása és a férfi vagy női test legérzékenyebb területeinek stimulálása. Ez egy erotikus eszköz, amelyet mindkettő használhat! 

A Vick vibrátor szilikonból készült, ami garantálja a teljesen biztonságos használatot a szervezete számára. A szilikonnak köszönhetően elkerülheti az allergiás reakciókat, vagy más kellemetlen reakciókat az intim területeken. A tapintása selymesen puha, viszont az egyszerű és élvezetes használat érdekében vízbázisú síkosító használatát javasoljuk.

AZ INTERAKTÍV VICK VIBRÁTOR HASZNÁLATA

Vezérlés az alkalmazás segítségével
Töltse le ingyen mobiltelefonjára. A FeelConnect 3 támogatott mind az Android, mind az IOS rendszeren. Választhat néhány rezgés közül: irányítás környező hang, zenei ritmus szerint, vagy érintéssel - csúsztatva az ikont a mobiltelefon kijelzőjén, vagy létrehozhat saját rezgési módot.
Az alkalmazáson keresztül történő vezérlésnek köszönhetően a vibrátort globális távolságból is vezérelheti. Nem számít, hogy otthon van, ez a vibrátor egy pillanat alatt összeköti a párjával a világ másik végén. Partnerének is azonban le kell töltenie az alkalmazást a mobiltelefonjára. Ha a vibrátort az alkalmazással együtt használja, a LED kigyullad, szinkronizál a rezgésekkel, és a rezgések vizuálisan megjelennek.

Csatlakozzon a 2D interaktív videókhoz
Megvan a kedvenc 2D felnőtt videója? Biztos igen! A videokapcsolati technológia lehetővé teszi, hogy valós időben szinkronizálhassa kedvenc tartalmaival. Csak keresse fel kedvenc pornó weboldalát, ahol úgynevezett "Interaktív Videókat" keressen. Az egyes videók részleteiben talál egy párosító gombot, amelyre kattintva egy QR-kód jelenik meg a számítógép képernyőjén. Olvassa be a Svakom alkalmazásba, amelyet letöltött a mobiltelefonjára.

Webkamera kapcsolat
Szeretné megtapasztalni, milyen érzés, ha valaki nézi? Vagy azt akarja, hogy az egész világ megismerje? A partnere messze van, de azt szeretné, hogy lássa, milyen jól érzi magát? A webkamera interaktív funkciójának köszönhetően még jobban megoszthatja és bemutathatja csípős tartalmát.

Rezgő motor található a vibrátor mindkét végén. A rezgés legerőteljesebb a prosztatán és a gáton, illetve a csiklón és a G-ponton. A vibráció egyszerűen, gombnyomással vezérelhető a készüléken, vagy a rádiós távvezérlő segítségével, 7 különböző módban, 5 intenzitási szinten. A nők speciális stimuláló géleket használhatnak a csiklóra vagy hüvelyre, amelyek még intenzívebbé teszik az intim részeket.

A vibrátor 100 %-ban vízhatlan, tehát nyugodtan lefröcskölheti, vagy akár teljesen víz alá is merítheti. Nem javasoljuk azonban 2 méternél nagyobb mélységbe meríteni.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Futterer
Értékelve: 2022.10.19.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Török
Értékelve: 2021.01.13.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Nagyon jól működik. És tetszik a nagyon sok választható funkció. Jó vízálló.
Nem volt problémám vele.
Török
Értékelve: 2021.01.13.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7128
Tömeg: 82 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: Igen
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: USB
Töltési idő: 1 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...