Black Friday 🛍 kedvezmény kóddal: FRIDAY22

Termék visszaküldés

A termék visszaküldést a Magyar Köztársaságban és az Európai Unióban hatályos törvények és az általános üzleti feltételek szabályozzák.

A vásárlónak jogában áll a szerződéstől indoklás nélkül elállni (a terméket visszaküldeni), mégpedig a termék átvételétől számított 30 napon belül. A vásárló nem élhet a szerződéstő való ellállási jogával: ha olyan zárt csomagolású terméket vásárolt, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. szexuális segédeszközök, kozmetikai termékek, krémek, masszázsolajok). Az ilyen termék visszavétele az Eladótól nem várható el akkor, ha a Fogyasztó a termék védőcsomagolást már felbontotta, és/vagy rendeltetésszerű használatát megkezdte, hiszen ilyenkor nem zárható ki, hogy a termék emberi testtel, vagy testnedvekkel, illetve baktériumokkal érintkezett, így a termék higiéniai, vagy egészségügyi minősége már nem garantálható.

Amennyiben a terméket vissza szeretné küldeni, küldje vissza azt címünkre. A gyorsabb ügyintézés érdekében, kérjük, hogy az alább feltüntetett információk alapján járjon el.

A termék visszaküldés folyamata:

 1. A terméket küldje a következő címre:
  Expandeco Kft - Internet Business
  1142 Budapest
  Tatai u. 95
 2. A terméket küldje postai úton. Az utánvéttel küldött csomagokat nem vesszük át!
 3. A terméket úgy csomagolja be, hogy a szállítás közben ne sérüljön.
 4. Kérjük, töltse ki online az itt található elállási nyilatkozatot.
 5. Amint a csomag beérkezik telephelyünkre, e-mailben erősítjük Önt. Ha a feladás időpontjától számított két héten belül nem értesítjünk Önt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mert előfordulhat, hogy a csomag szállítás közben elveszett.
 6. A termék visszaküldése után értesíteni fogjuk telefonon vagy e-mailben.
Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.