15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Bathmate Hydro 7 - piros

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Bathmate Hydro 7 - piros

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 46 100 Ft
Ár:
36 990
Ft
Megspórol: 9 110 Ft (20%)
PLUSZOK:
  • Csúcsminőség
  • Eredeti Bathmate termék
  • Akár 35%-kal erősebb szívóteljesítmény az előző modellhez képest
  • Rendszeres használat = tartósan nagyobb pénisz
  • Azonnali erekció
  • 7,2 - 13,0 cm hosszú péniszre alkalmas
Termékleírás
A Bathmate Hydro 7 vákuum péniszpumpa (a Hercules utódja) a piacon jelenleg található eddigi legminőségibb és leghatékonyabb péniszpumpák egyike. Rendszeres használat mellett akár néhány centiméterrel is megnövelheti pénisze méretét. A gyártó szerint a pumpa használatával akár 2-4 cm-rel hosszabb és 40%-kal vastagabb pénisze is lehet. Azonnali hatásként említhető az erekció megjelenése. Pénisze se perc alatt "vigyázban fog állni".

A tartósabb eredmények (pénisznövelés) 3 - 6 hónap aktív használat után láthatóak. Ez a pumpa biztonságosan, könnyedén és kényelmesen használható. Víznyomást alkalmaz, ezzel jelentősen eltér a hagyományos légnyomáson alapuló péniszpumpáktól. Javasoljuk, hogy legalább heti 3x használja (legjobb azonban naponta), a zuhanyzóban vagy fürdőkádban kb. 15-20 percig. A vákuum a felső szelep segítségével szabályozható.

Közvetlenül a pumpán található mérőskála segítségével figyelheti, hogyan növekszik pénisze.

A péniszpumpa kiváló minőségű polikarbonát műanyagból készül, ami a legkeményebb műanyag és szinte törhetetlen. A szűkítő mandzsetta (az alsó fekete rész) 100%-os orvosi szilikonból készül.

A pumpa belső átmérője 5 cm.

A csomagban a pumpán kívül használati útmutatót és egy eredeti Bathmate márkájú síkosítót is talál, minta kiszerelésben.

Figyelmeztetés:
A szexshopunkban csak eredeti termékeket forgalmazunk. A Bathmate kizárólag Angliában vagy USA-ban készül. Ezért fontos, hogy a kicsomagolás során a termék a hitelességét és eredetiségét igazoló címkével legyen lepecsételve (lásd a képet a fotógalériában).
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6573
Szín: Piros
Hosszúság: 25,4 cm
Használható hosszúság: 22,8 cm
Átmérő: 4,5 cm
Anyag: ABS
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:
Maci
2020.06.09.
Kényelmes, egyszerű a használata
Nehéz elvonulni vele a használat idejére a család elől

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.