Bathmate HydroXtreme11 - áttetsző

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Bathmate HydroXtreme11 - áttetsző

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
92 995
Ft
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ezt a kiváló minőségű hidraulikus péniszpumpát az igényes vásárlók számára tervezték, akik tudják, hogy mit is várjanak el ettől a segédeszköztől. A sajátossága abban rejlik, hogy rendkívül erős vákuumot képes létrehozni, sőt akár 250%-kal is nagyobbat, mint ahogy az a klasszikus légnyomáson alapuló pumpáknál megszokott.

A pumpa felfújásának továbbfejlesztett technológiája megelőzi a kezelés és a vákuum létrehozása során létrejövő nehézségeket. A vákuum a ballon megnyomásával egyszerűen szabályozható. A pumpa teste kiváló minőségű, tartós és ellenálló műanyagból, a mandzsetta pedig csúcsminőségű gumiból készül. A termék nem tartalmaz latexet vagy ftalátokat.

A péniszpumpa pozitív hatással van az erekció javítására, valamint a pénisz izmait is megerősíti. A termék nemcsak a pénisz stimulálására és meghosszabbítására alkalmas, hanem azok a férfiak is értékelni fogják a tulajdonságait, akiknek merevedési zavaraik vannak - akár az erekció keménységével, akár azzal van problémájuk, hogy a nemi közösülés során csökken az erekció minősége. Rendszeres használat mellett tartós eredményeket érhet el a pumpával.

A pumpa klinikailag tesztelt, szakemberek ajánlásával, mivel megfelel az összes biztonsági és kényelmi szabványnak.

A pumpát ajánlatos hetente háromszor, 15 percig használni. Az első eredmények egyediek lehetnek, de általában három vagy négy hónap elteltével jelentkeznek. A pumpa rendszeres használatának minimális időtartama 6 hónap.

Minden használat után meleg szappanos vízzel mossa le a szivattyút, és alkalmazzon szexuális segédeszközökre kifejlesztett fertőtlenítőszert.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6369
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...