Hot Hole vibrációs péniszpumpa

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Hot Hole vibrációs péniszpumpa

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 11 100 Ft
Ár:
9 790
Ft
Megspórol: 1 310 Ft (12%)
Termékleírás
Átlátszó hengerrel rendelkező vibrációs péniszpumpa, amin keresztül nyomon tudja követni az előrehaladást a pénisze növekedésében. A henger belső hossza 20 cm, átmérője 6,5 cm. Az alsó részén egy szoros szükítő található, ami gondosan körbeöleli a péniszt, hogy megakadályozza a levegő bejutását a hengerbe. A pumpa használata közben ne felejtse el síkosítóval bekenni a szűkítőt, hogy a pénisz könnyedén kicsússzon a pumpálást követően.

A levegő elszívására a hengerből a pumpálható ballon szolgál. A ballon lassú összenyomásával fokozatosan egyre több vért fog bejuttatni a péniszbe, ami nagyobb és egyúttal keményebb lesz. A maximális hatás elérése érdekében javasoljuk, hogy miután eltávolította a pumpát, azonnal helyezze fel a pénisz tövére a péniszgyűrűt. Ez fixálja a vért a péniszben, és az erekció hosszabb ideig tart. Azonban ne viselje a gyűrűt 20 percnél hosszabb ideig.

A pumpa tetején egy vibráló motor helyezkedik el. A csavarógomb elforgatásával felülről működtethető. Ebbe a kiálló részbe kell helyezni a 2x AA elemet, amik a működéséhez szükségesek.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6876
Szín: Fehér
Hosszúság: 34,0 cm
Használható hosszúság: 20,0 cm
Átmérő: 6,5 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Igen
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.