Latex szűkítő péniszpumpára - testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Latex szűkítő péniszpumpára - testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 3 400 Ft
Ár:
2 490
Ft
Megspórol: 910 Ft (27%)
Termékleírás
Latex szűkítő péniszpumpára. Ha az eredeti szűkítőv tönkremegy, akkor sem kell rögtön új pumpát vásárolnia. Csak használja ezt a cserélhető szűkítőt A méretének köszönhetően szinte az összes típusú péniszpumpára illeszkedik.

A Latex Sleeve szűkítő  testszínű, és ahogy azt az elnevezés is sugallja, latex anyagból készült. Rendkívül rugalmas és szélességének a kétszeresére is széthúzható. Ezért a péniszpumpára való felhelyezése egyszerű és kényelmes.

A pótszűkítő helyes használata:
Húzza szét az ujjaival aszűkítőt és helyezze fel a péniszpumpa nyakára. A megfelelő működés érdekében fontos, hogy a szűkítő kb. 5 cm-re húzza fel, egészen a szélesebb részig (lsd. a képet). Ezután a másik végét nyomja a pumpába.
Abban az esetben, ha a szűkítő belső vége használat közben túl szűk lenne (azaz ha a pénisz nem férne bele, vagy gondot okozna kihúzni), akkor csak egyszerűen vágja le a szétvágott részt. A nyak ezzel nagyobbá válik.
A felhelyezéskor ne használjon síkosítót!

TIPP: Ha probléma merülne fel a szűkítő felhelyezésével kapcsolatban, próbálja meg meleg vízbe meríteni. Így sokkal egyszerűbben fog menni.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX0575
Szín: Testszínű
Hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 3,0 - 6,5 cm
Anyag: Latex
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.