Pump Up - Easy Touch Gun péniszpumpa - átlátszó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Pump Up - Easy Touch Gun péniszpumpa - átlátszó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 695
Ft
Jól jöhet Önnek:
3 db péniszgyűrűből álló szett a merevebb és hosszabban tartó erekció érdekében
Stay Hard péniszgyűrű 3 db - fekete 2 995 Ft
Lubido 100 ml 2 745 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Praktikus / kényelmes szivattyú
  • Nagyobb méret, mint a hagyományos szivattyúknál
MÍNUSZOK:
  • A nélkülözhetetlen síkosító nem része a csomagnak
4,0
1 értékelés alapján
150+ vevő vásárolt
Utolsó 2 darab készleten!
Termékleírás
A Pump Up - Easy Touch Gun hosszabb és az átmérője szélesebb, mint a hagyományos péniszpumpáké. A henger belső hossza, ahol a pénisz könnyedén növekedhet, 22,5 cm, a szivattyú 5,5 cm vastagságig engedi felpumpálni a péniszt.

A henger felületén teljes hosszában egy vonalzó található, hogy figyelhesse, mennyivel nőtt a büszkesége. Az alsó részén található mandzsetta tökéletesen körülöleli a péniszt, hogy vákuumot hozhasson létre, és hagyja, hogy a pénisze növekedjen.

Az üzemanyagpisztoly szabadalommal rendelkező, továbbfejlesztett pumpálós szivattyú - a legpraktikusabb választás a manuális szivattyúk közül. Egyszerűen csak húzza az ujjaival a tenyere felé a pisztolyt. A kiváló eredmények elérése érdekében, hogy a pénisz alaposan fel tudjon állni, lassabban szívja ki a levegőt a pumpából, hogy a vérnek elég ideje maradjon arra, hogy alaposan beáramolhasson a péniszbe.
Ha a pénisz eléri a kívánt méretet, vagy túl érzékennyé válik, akkor használja a nyomásszelep gombot, a vákuum egyszerű felszabadítása érdekében, hogy a levegő visszaáramolhasson a pumpa hengerébe.

Ne feledkezzen meg a síkosító használatáról sem, hogy a péniszt könnyedén be tudja helyezni, majd ki tudja húzni a pumpából. Ugyanis a mandzsetta, ami körülveszi a péniszt a tövénél, nem csúszik. A gélnek köszönhetően fájdalommentesen ki tudja húzni a péniszt.

Ha még jobb eredményt szeretne elérni, pumpálás után helyezzen péniszgyűrűt a pénisz tövére. A gyűrűnek köszönhetően rögzíti a vért a péniszben, amivel meghosszabbítja az erekciót, ugyanakkor késlelteti az ejakulációt, és hosszabb szerelmi örömöt nyújt a partnerének.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (1)
BÖdŐ
Értékelve: 2020.12.04.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6969
Hosszúság: 24,0 cm
Használható hosszúság: 22,5 cm
Átmérő: 5,5 cm
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...