Pump Worx Beginner's Pussy szűk péniszpumpa vaginával

7 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Pump Worx Beginner's Pussy szűk péniszpumpa vaginával

7 értékeléseket
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 499
Ft
Jól jöhet Önnek:
ErektaVit Erection Stimulator erekciónövelő tabletta - 2 db
ErectaVit Erection Stimulator erekciónövelő tabletta - 2 db 2 695 Ft
Just Glide vízbázisú síkosító 500 ml 5 995 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük holnap.

Telefonos megrendelés +36 20 264 6431
Cikkszám SX6306

PLUSZOK:
  • Praktikus szivattyús mechanizmus
  • Klasszikus szűkítő mandzsetta + vagina mandzsetta a csomagban
  • A szűk méretű henger kisebb péniszre alkalmas
Termékleírás
Az amerikai Pipedream márka ebben a péniszpumpában ötvözte a maszturbáló ultra realisztikus anyagját és alakját és a klasszikus péniszpumpát. Az eredmény egy olyan pumpa, amelyet használhat a pénisze felállítására a szeretkezés előtt, vagy maszturbálóként.

A pumpa szűkebb mint a legtöbb péniszpumpa. A henger belseje 18 cm hosszú, de belső átmérője alig éri el a 4 cm-t. Ez azt jelenti, hogy elsősorban olyan férfiak számára készült, akiknek kisebb péniszük van, mint a közép-európai átlag. A henger átlátszó, így szemmel tarthatja a pénisze növekedését.

A pumpa két különböző szűkítő mandzsettával rendelkezik. Az egyik, fekete, az alap típusú mandzsetta, ami a pénisz felállítására szolgál. A másik mandzsetta vagina alakú. Vastag, puha, rugalmas és tapintásra az igazi bőrre emlékeztet. Ez az ön örömére szolgál.

A hagyományos pumpákkal ellentétben, amelyeknél a levegő elszívására a ballon szolgál, ez a pumpa tökéletesített szivattyúval rendelkezik. A használata valóban nagyon egyszerű, csak két ujjal húzza a szivattyút. A levegő fokozatos elszívásával vért juttat a péniszébe, ezáltal megnő a mérete, amit péniszgyűrűvel kell rögzíteni. A vákuum felszabadítására a szivattyún található szelep szolgál. Amint megnyomja a szelepet, a levegő azonnal beáramlik a hengerbe.  

Akár merevítésre, akár maszturbációra fogja használni ezt a péniszpumpát, mindkét esetben használjon legalább egy kis mennyiségű síkosítót. A mandzsetták szárazak, és nem képeznek természetes nedvességet, mint ahogy az a nőknél van...

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Ha a hüvely alakú mandzsetta idővel kezdi elveszíteni a valósághű tulajdonságait, elegendő egy kis  hintőpor alkalmazása, ami felfrissíti anyagot.  
Recenziók (3)
Martin
2020.02.12.
Marek
2020.02.12.
Szuper pumpa erős vákuumot hoz létre. Alkalmas átlagos méretű péniszre. Az enyém kb. 16 cm, és épphogy elfér benne. Nagyobb péniszre nem ajánlom. Néhány perc elteltével úgy telepumpálja a péniszt vérrel, hogy érezni és látni is lehet a különséget a sima erekció és a pumpa hazsnálata között. Nagyszerű segédeszköz a szexuális élet megfűszerezéséhez.
Cristian
2020.01.16.
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX6306
Hosszúság: 18,5 cm
Használható hosszúság: 18,0 cm
Átmérő: 4,1 cm
Alak: Vagina
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...