Pump Worx Fanta Flesh Pussy péniszpumpa vaginával

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Pump Worx Fanta Flesh Pussy péniszpumpa vaginával

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
13 995
Ft
PLUSZOK:
  • Praktikus szivattyús mechanizmus
  • Merevedés + maszturbálás egyben
4,7
3 értékelés alapján
150+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Az amerikai Pipedream márka ebben a péniszpumpában ötvözte a maszturbáló ultra realisztikus anyagját és alakját és a klasszikus péniszpumpát. Az eredmény egy olyan pumpa, amelyet használhat a pénisze felállítására szeretkezés előtt, vagy maszturbálóként.

A pumpa hengerének belső átmérője 5,5 cm és a belső hossza pedig 22 cm. A közép-európainál nagyobb péniszre is alkalmas. A henger átlátszó, így szemmel tarthatja a pénisze növekedését. Ugyanakkor a hengeren egy mérőskála is található, hogy megnézhesse pontos méreteit.

A vagina alakú szűkító mandzsetta vastag, puha, rugalmas és tapintásra az igazi bőrre emlékeztet. A bemenete szűk, hogy tökéletesen körbeölelje a péniszt, es egyrészt vákuumot, másrészt pedig gyönyört érjen el vele. 

A hagyományos pumpákkal ellentétben, amelyeknél a levegő elszívására a ballon szolgál, ez a pumpa tökéletesített szivattyúval rendelkezik. Használata valóban nagyon egyszerű, csak két ujjal húzza a szivattyút. A levegő fokozatos elszívásával vért juttat a péniszébe, ezáltal megnő a mérete, amit péniszgyűrűvel kell rögzíteni.  A vákuum felszabadítására a szivattyún található szelep szolgál. Amint megnyomja a szelepet, a levegő azonnal beáramlik a hengerbe.  

Akár merevítésre, akár maszturbálása fogja használni ezt a péniszpumpát, mindkét esetben használjon legalább egy kis mennyiségű síkosítót. A mandzsetták szárazak, és nem képeznek természetes nedvességet, mint ahogy az a nőknél van...

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Ha a hüvely alakú mandzsetta idővel kezdi elveszíteni a valósághű tulajdonságait, elegendő hintőpor alkalmazása, ami felfrissíti anyagot.  
Recenziók (3)
Martin
Értékelve: 2020.02.12.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Marek
Értékelve: 2020.02.12.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Szuper pumpa erős vákuumot hoz létre. Alkalmas átlagos méretű péniszre. Az enyém kb. 16 cm, és épphogy elfér benne. Nagyobb péniszre nem ajánlom. Néhány perc elteltével úgy telepumpálja a péniszt vérrel, hogy érezni és látni is lehet a különséget a sima erekció és a pumpa hazsnálata között. Nagyszerű segédeszköz a szexuális élet megfűszerezéséhez.
Cristian
Értékelve: 2020.01.16.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6307
Hosszúság: 24,0 cm
Használható hosszúság: 22,0 cm
Átmérő: 5,5 cm
Alak: Vagina
Anyag: ABS
Felület: Sima
Rugalmasság: Szilárd
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...