Szilikon szűkítő mandzsetta péniszpumpára - sötét

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Szilikon szűkítő mandzsetta péniszpumpára - sötét

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Fehér
Ár:
2 995
Ft
PLUSZOK:
  • Max. 7,5 cm átmérőjű pumpára alkalmas
A termékhez még nem érkezett értékelés
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ha péniszpumpa eredeti mandzsettája megsérül vagy tönkremegy, akkor jó, ha kéznél van ez a szilikon pótmandzsetta. Ebben az esetben nem kell feltétlenül búcsút intenie az egész pumpának, bőven elég, ha kicseréli a mandzsettát.

A szilikon szűkítő max. 7,5 cm átmérőjű pumpára alkalmas. Rugalmas, alkalmazkodik a pumpa kerületéhez, és az anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.

A mandzsetta kicserélésének folyamata:
Az ujjaival nyújtsa ki a mandzsettát, és húzza a péniszpumpa nyakára. Annak érdekében, hogy a péniszpumpa a szűkítő cseréjét követően is megfelelően működjön, fontos, hogy az új szűkítő mandzsettát egészen az alsó kiszélesített részig húzza. Ezután a mandzsetta másik végét nyomja a pumpába.  

A felhelyezés előtt alaposan mossa meg és szárítsa meg a pótmandzsettát. Még mielőtt kicserélné a mandzsettát, győződjön meg róla, hogy az nem vizes és nincsenek rajta szennyeződések. Semmilyen körülmények között ne használjon síkosítót vagy más készítményt a mandzsetta rögzítéséhez a pumpára, hogy megkönnyítse a felhelyezését! Előfordulhat, hogy nem fog tömíteni eléggé, és nem tapad a pumpa falához, ezáltal pedig elveszítené a funkcióját. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6396
Átmérő: 7,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Változatos
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...