Szilikon szűkítő mandzsetta péniszpumpára - fehér

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Szilikon szűkítő mandzsetta péniszpumpára - fehér

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Fehér Fekete
Szokványos ár: 3 700 Ft
Ár:
3 290
Ft
Megspórol: 410 Ft (11%)
Jól jöhet Önnek:
Lubido 100 ml 2 890 Ft
Gél az erekció növelésére Erection Touch 50 ml
Erection Touch erekciónövelő gél 50 ml 5 690 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Max. 7,5 cm átmérőjű pumpára alkalmas
Termékleírás
Ha péniszpumpa eredeti mandzsettája megsérül vagy tönkremegy, akkor jó, ha kéznél van ez a szilikon pótmandzetta. Ebben az esetben nem kell feltétlenül búcsút intenie az egész pumpának, bőven elég, ha kicseréli a mandzsettát.

A szilikon szűkítő max. 7,5 cm átmérőjű pumpára alkalmas. Rugalmas, alkalmazkodik a pumpa kerületéhez, és az anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.

A mandzsetta kicserélésének folyamata:
Az ujjaival nyújtsa ki a mandzsettát, és húzza a péniszpumpa nyakára. Annak érdekében, hogy a péniszpumpa a szűkítő cseréjét követően is megfelelően működjön, fontos, hogy az új szűkítő mandzsettát egészen az alsó kiszélesített részig húzza. Ezután a mandzsetta másik végét nyomja a pumpába.  

A felhelyezés előtt alaposan mossa meg és szárítsa meg a pótmandzsettát. Még mielőtt kicserélné a mandzsettát, győződjön meg róla, hogy az nem vizes és nincsenek rajta szennyeződések. Semmilyen körülmények között ne használjon síkosítót vagy más készítményt a mandzsetta rögzítéséhez a pumpára, hogy megkönnyítse a felhelyezését! Előfordulhat, hogy nem fog tömíteni eléggé, és nem tapad a pumpa falához, ezáltal pedig elveszítené a funkcióját. 
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7355
Szín: Fehér
Átmérő: 7,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Tagolt
Rugalmasság: Hajlékony
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.