Basix dildó 6.5 tapadókoronggal - áttetsző

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Basix dildó 6.5 tapadókoronggal - áttetsző

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
6 995
Ft
PLUSZOK:
  • Alkalmas a strap-on hámba
  • Nem tartalmaz latexet és ftalátokat sem
  • Az erős tapadókorongnak köszönhetően a kezei segítsége nélkül is élvezheti a menetet
4,7
3 értékelés alapján
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A jól ismert Pipedream cég dildójával gyerekjáték lesz az orgazmus elérése!

A valósághű kialakítás, az alaposan kidolgozott makk és a jellegzetes herék olyan érzést biztosítanak, mintha egy igazi pénisszel játszadozna. A dildó hajlékony, az ön igényeihez igazíthatja és a kívánt dőlésszögbe hajlíthatja úgy, hogy milliméteres pontossággal elérje a G-pontját. Így ez a játék az ön megbízható társa lesz, aki hajlandó lesz bármilyen pózt kipróbálni önnel.

Az alján található tapadókorong lehetővé teszi, hogy a dildót bármilyen sima felülethez rögzítse. Az erős vákuum biztosítja a tökéletes stabilitást, így ön anélkül is lovagolhat ezen a játékon, hogy a kezével meg kellene tartania.
Ráadásul a dildó alkalmas a strap-on hámba való rögzítésre is. Csak rögzítse a hevedereket, és tegye boldoggá vele a partnerét. A hosszának és az alakjának köszönhetően hüvelyi és anális használatra is alkalmas.

A dildó gumiból készült, a felülete puha és kellemes tapintású. Nem tartalmaz latexet vagy ftalátokat, ezért alkalmas allergiások és érzékeny nyálkahártyával rendelkező nők számára is. Simán csúszik a nyálkahártyán és az ergonomikus kialakítású csúcsnak köszönhetően a behelyezése egyszerű. Javasoljuk, hogy minden egyes alkalommal használjon síkosítót.

Az eszköz mérete mind a kezdők, mind a tapasztaltak számára kielégítő lesz, akik már rendelkeznek néhány erotikus játékkal. A dildó legszélesebb pontjának az átmérője eléri a 4,5 cm, és a használható hossza 13,5 cm.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Gábor
Értékelve: 2020.05.25.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Janka
Értékelve: 2020.03.27.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
Beatrix
Értékelve: 2020.01.20.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6812
Hosszúság: 18,5 cm
Használható hosszúság: 13,5 cm
Átmérő: 4,5 - 3,5 cm
Anyag: Gumi
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...