Basix dildó 6.5 tapadókoronggal - testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Basix dildó 6.5 tapadókoronggal - testszínű

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 9 000 Ft
Ár:
6 990
Ft
Megspórol: 2 010 Ft (22%)
PLUSZOK:
  • Alkalmas Strap-On hámba
  • Nem tartalmaz latexet és ftalátokat sem
  • Az erős tapadókorongnak köszönhetően kezek segítsége nélkül is élvezheti a menetet
Termékleírás
A jól ismert Pipedream cég dildójával gyerekjáték lesz az orgazmus elérése!

A valósághű kialakítás, az alaposan kidolgozott makk és a jellegzetes herék olyan érzést biztosítanak, mintha egy igazi pénisszel játszadozna. A dildó hajlékony, az ön igényeihez igazíthatja és a kívánt dőlésszögbe hajlíthatja úgy, hogy milliméteres pontossággal elérje a G-pontját. Így ez a játék megbízható társa lesz, amely hajlandó lesz bármilyen pózt kipróbálni önnel.

Az alján található tapadókorong lehetővé teszi, hogy a dildót bármilyen sima felülethez rögzítse. Az erős vákuum biztosítja a tökéletes stabilitást, így ön anélkül is lovagolhat ezen a játékon, hogy kézzel meg kellene tartania.
Ráadásul a dildó alkalmas Strap-On hámba való rögzítésre is. Csak rögzítse a pántokat, és tegye boldoggá vele partnerét. A hosszának és alakjának köszönhetően hüvelyi és anális használatra is alkalmas.

A dildó gumiból készül, felülete puha és kellemes tapintású. Nem tartalmaz latexet vagy ftalátokat, ezért alkalmas allergiások és érzékeny nyálkahártyával rendelkező nők számára is. Simán csúszik és az ergonomikus kialakítású csúcsnak köszönhetően a behelyezése egyszerű. Javasoljuk, hogy minden egyes alkalommal használjon síkosítót.

Az eszköz mérete mind a kezdők, mind a tapasztaltak számára kielégítő lesz, akik már rendelkeznek néhány erotikus játékkal. A dildó legszélesebb pontjának az átmérője eléri a 4,5 cm, és a használható hossza 13,5 cm.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6571
Szín: Testszínű
Hosszúság: 18,5 cm
Használható hosszúság: 13,5 cm
Átmérő: 4,5 - 3,5 cm
Anyag: Gumi
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:
Gábor
2020.05.25.
Janka
2020.03.27.
Beatrix
2020.01.20.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.