Calvin realisztikus erezett dong tapadókoronggal

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Calvin realisztikus erezett dong tapadókoronggal

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
6 695
Ft
PLUSZOK:
  • Nagyon valósághű kialakítás
  • Jellegzetes erek az egész felületen
  • Az erős tapadókorong, amely vízszintes helyzetben is megtartja a dildót
  • A tapadókorongnak köszönhetően kéz nélküli használat lehetséges
A termékhez még nem érkezett értékelés
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Amennyiben egy klasszikus, valóságű, herék nélküli vibrátort keres, a Calvin dong az igazi. 

A Calvin dong tetszínű, a tetején egy gyönyörű exponált makkal. Közvetlenül a makk alatt gyönyörűen formázott fityma és ráncolt bőr található. A műpénisz teljes felületén kiemelkedő erek találhatók, melyek fokozzák a Calvin dildó élethűségét. 

A dong használható hossza 18 cm, átmérője pedig 4 cm. 

A dong alján egy vastag szilikon tapadókorong található. Ennek köszönhetően sima felületre rögzítheti és élvezheti a keze használata nélkül. A csatlakoztatott dildót különböző pozíciókban is élvezheti. Akár rászeretne ülni vagy inkább hátulról szeretné élvezni, a tapadókorong mindezt lehetővé teszi. A tapadókorong olyan erős, hogy még vízszintes helyzetben is megtartja a dildót. 

Amennyiben el szeretné távolítani ezt a bódító gyöngyszemet, nyúljön körömmel a tapadókorong alá, hogy a levegő be tudjon jutni. így könnyedén eltávolítható, és nem sérül az anyag sem. 

A Calvin testdildó kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Gond nélkül behatol, de rugalmasságának köszönhetően alkalmazkodik az ívekhez és pozíciókhoz. Egyszerűen olyan, mint egy igazi pénisz. Tapintásra az anyag kellemes és sima. 

A Calvin kiváló minőségű szilikonból készült, amely ftalátmentes. Az anyag érzékeny emberek számára is alkalmas, ráadásul gyorsan felveszi a testhőmérsékletet. 

Mivel a valósághű dong nem rendelkezik motorral vagy elemmel, a víz alatt is élvezheti használatát. Nem tud benne kárt tenni. 

KENŐANYAG ÉS KARBANTARTÁS 

Kizárólag vízbázisú sikosítót használjon, ugyanis a szilikon sikosító szilikon anyaggal érintkezve károsítja az eszköz felületét. Javasoljuk, hogy használat előtt és után kimondottan erotikus segédeszközökre való tisztítószerrel fertőtlenítse
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8667
Hosszúság: 20,5 cm
Használható hosszúság: 18,0 cm
Átmérő: 4 cm
Tömeg: 188 g
Anyag: Szilikon
Felület: Erezett
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...