Pride Rainbow Lover 7 szivárványos szilikon dildó herékkel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Pride Rainbow Lover 7 szivárványos szilikon dildó herékkel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
11 495
Ft
PLUSZOK:
  • Kisebb méret, kezdők számára alkalmas
  • Uniszex használat
  • Gyönyörű színes kialakítás
  • Erős tapadókorong tartja a helyén a használat során
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Gyönyörű vidám dildó szivárványszínekben azoknak, akik nemtől függetlenül szeretnék élvezni az önszeretetet. Színes Pride Rainbow Lover 7 dildó a ToyJoy-tól.

A 14 centiméteres használható hossznak és a 3,5 cm-es maximális átmérőnek köszönhetően kezdők vagy az erotikus segédeszközökkel kevésbé gyakorlottak számára is alkalmas.

A dildó valósághű megjelenésű, hangsúlyos makkkal és enyhén erezett felülettel rendelkezik, amelyet különösen a hüvelybe vagy a végbélnyílásba való belépéskor fog érezni.
A herék a hüvelyi szex során is stimulációként szolgálnak, de az anális játék során is, hogy megakadályozzák az egész dildó becsúszását a testbe.

A dildó teste 100% szilikonból készült, és gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre. 

A tapadókorongnak köszönhetően a dildót nem porózus felületre rögzítheti, és minden pozícióban élvezheti. Ráadásul a behatoláshoz nem lesz szüksége a kezére.
Ne használjon azonban erőszakot a dildó eltávolításához, mert megsérülhet. A tapadókorongot elég a körmével megemelni. Ez felszabadítja a vákuumot, és minden gond nélkül eltávolítja a dildót.

Használat után mossa le a dildót szappannal és vízzel. 

Ha tetszik a dildó kialakítása, de a nagyobb méreteket kedveli, akkor válassza a Pride Rainbow Lover 8-at, amelynek használható hossza 16 cm.

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8292
Használható hosszúság: 14,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...