Real Safe Brush szilikon dildó testszínű - sérült csomagolás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
KEDVEZMÉNY
-17%

Real Safe Brush szilikon dildó testszínű - sérült csomagolás

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 13 200 Ft
Ár:
10 995
Ft
Megspórol: 2 205 Ft (17%)
PLUSZOK:
  • Antiallergén anyag - 100% szilikon
  • Erős tapadókorong
  • Valósághű kialakítás
  • Kitűnő rugalmasság
MÍNUSZOK:
  • A csomag nem tartalmaz síkosítót
Termékleírás
Első pillantásra egy gyönyörűen kialakított, testszínű, nem vibráló pénisz formájú dildó, amely a Real Safe - Brush kollekcióból származik.

Ez a dildó tökéletesen kidolgozott imitációja a valódi pénisznek, amely a jelenleg használatos legbiztonságosabb anyagból készül - 100% szilikon.
A szilikonnak köszönhetően a hölgyeknek nem kell félniük a kellemetlen irritációtól, az allergiás reakcióktól vagy a káros anyagok felszabadulásától a szervezetbe, szagtalan és illatmentes,így valóban alkalmas minden hölgy számára. Ráadásul ez az anyag nagyon gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez, így ezzel a dildóval egy idő után úgy fogja érezni, mintha egy valódi, élő pénisze lenne otthon.

A dildónak egy kicsit nagyobb, jobban kimetszett makkja van, teljes hosszában erősen erezett felületű és az alján pedig herékkel van kiegészítve. A nagy herék teljes "ráülés" közben különösen a csiklónak szereznek örömet. Az alsó részén egy szilárd tapadókorong található, amelynek segítségével a dildót bármilyen sima, nem porózus felülethez rögzítheti. Próbálja ki az erejét a csempén, a padlón vagy az asztalon.

A Dildo Brush tökéletesen hajlékony, rugalmas, és egyszerűen alkalmazkodik az Ön igényeihez és pózaihoz. A 15,5 cm-es használható hossza egyszerűen elrejtőzik a belső testrészében, a zökkenőmentes behatolás érdekében elegendő egy kevés síkosító gél használata is. A gélnek köszönhetően Ön is egy kissé érzékenyebbé válik a hüvelyi vagy az anális behatolás során. A 4 cm-es átmérő már csak hab a tortán.

Figyelmeztetés: A termék új, nem használt, eredeti csomagolásban. A külső papírdoboz azonban sérült, így a termék már nem alkalmas ajándéknak.​

síkosítÁs és karbantartás

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, ellenben a szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8160
Hosszúság: 20,5 cm
Használható hosszúság: 15,5 cm
Átmérő: 4,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Erezett
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...