Real Safe Squat szilikon dildó - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Real Safe Squat szilikon dildó - fekete

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Színváltozatok:
Testszínű
Szokványos ár: 12 800 Ft
Ár:
11 990
Ft
Megspórol: 810 Ft (6%)
PLUSZOK:
  • 100% szilikon
  • Erős tapadókorong
  • Tökéletesen hajlékony/rugalmas
MÍNUSZOK:
  • A csomagolás nem tartalmaz síkosítót
Termékleírás
A Real Safe - Squat kollekcióból származó fekete színű csúcsminőségű szilikon dildó már az első érintésre elvarázsolja Önt.

A Dildo Squat természetesen hajlított alakú, szűkebb makkal rendelkezik, ami megkönnyíti a behatolást. A dildó a herékhez közeledve szélesedik. A herék jellegzetesen nagyok, és teljes "ráülés" közben kellemesen stimulálják a csiklót. Az alsó részén egy nagyon erős, de hajlékony tapadókorong található, amelynek segítségével a dildót bármilyen sima, nem porózus felülethez rögzítheti. Próbálja ki az erejét a csempén, a padlón vagy az asztalon, vagy bárhol, ahol csak át szeretné adni magát az élvezeteknek.

Az egész dildó tiszta szilikonból készült. A szilikon anyag előnye, hogy 100%-ban ártalmatlan, gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez, szagtalan és illatmentes. A szilikon ftalát- és latexmentes, így nem okoz allergiás reakciót. A dildó belseje tömött, gyárilag hajlékony, rugalmas így elképesztő örömökben lesz vele része. 

A 14 centiméteres használható hosszával a közép-európai átlag közé sorolható, de a dildó hosszát - vagy "rövidségét" - tökéletesen kompenzálja a vastagsága. A dildó átmérője a makknál 4 cm, a tőnél pedig 4,5 cm vastag.

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, ellenben a szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX5918
Szín: Fekete
Hosszúság: 19,0 cm
Használható hosszúság: 14,0 cm
Átmérő: 4,0 - 4,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízálló
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.