The Naturals Double Penetrator dildó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

The Naturals Double Penetrator dildó

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 495
Ft
PLUSZOK:
  • Egyidejű kettős behatolás
  • A méretek kezdők számára is alkalmasak
4,5
2 értékelés alapján
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Miért élvezné a szórakozást csak egyetlen pénisszel, ha egyszerre kettő is az öné lehet?! Sokszorozza meg a gyönyört ezzel a dupla dildóval, amivel egyidejűleg hatolhat be a vaginába és az ánuszba is - The Naturals Double Penetrator.

A dildó kidolgozása során rendkívüli figyelmet fordítottak a részletekre. Nagyon valósághű, kiálló erekkel rendelkezik, a makk és fityma a legapróbb részletekig ki van dolgozva, ha közelebbről megnézi, a "bőr" mintha ráncolt lenne, csakúgy, mint az igazi pénisz esetében. A dildó anyaga nagyon rugalmas, viszont érintésre nem csúszik. A kellemes bevezetéshez nélkülözhetetlen a síkosító használata, a legalkalmasabb az anális közösülésre tervezett síkosító. Ugyanis az anális síkositó lassabban szárad ki, mint a közösülésre szánt klasszikus gél, így kevesebbszer kell majd felvinnie a gélt...

A dildó vastagabb pénisze 11,5 cm hosszú és 3,5 cm vastag. A vékonyabb, anális pénisz 11 cm-es, és az átmérője a legvastagabb részen 2,5 cm körül van. Ezek a méretek kezdők számára is alkalmasak, de tapasztalt nőknek is, akik ki szeretnék próbálni a kettős behatolást gyönyörét.

A dildó anyaga ftalát- és latexmentes, antibakteriális és nem toxikus, köszönhetően a Doc Johnson márka szabadalmaztatott Sil-A-Gel technológiájának.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
A szexuális segédeszközöket egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Veiland
Értékelve: 2022.02.14.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Matyi
Értékelve: 2019.05.28.
Anonim értékelés Az értékelés egy anonim látogatótól származik. Nem tudjuk, hogy van-e valós tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban.
szuper erotikus játékszer, kiszórakoztuk magunkat 😃
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6308
Hosszúság: 14,5 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 3,5 / 2,5 cm
Anyag: ABS
Felület: Enyhén erezett
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: Vibráció nélkül
Vízállóság: Vízhatlan
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...