Kyst Flicker mini csiklóvibrátor nyelvel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Kyst Flicker mini csiklóvibrátor nyelvel

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 795
Ft
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 895 Ft
50 ml-es Just Glide síkosító a szexuális segédeszközökre
Just Glide Toys játékszer síkosító 50 ml 1 895 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX8534

PLUSZOK:
  • Rezgő nyelv amely orális szexre emlékeztet
  • Teljesen vízálló
  • 10 rezgésprogram
  • Biztonságos szilikonból készült felület
  • Egyetlen feltöltéssel akár 80 percig is kitart
  • Újratölthető
  • Utazásra és kézitáskába is alkalmas
A termékhez még nem érkezett értékelés
100+ vevő vásárolt
Több mint 5 darab készleten
Termékleírás
Ha maga is azok közé tartozik, akik nem tudnak betelni az orális kielégüléssel, az új Kyst Flicker biztosan felkelti a figyelmét.
 
A rezgések egyenesen a játék hegyére vezetnek, de a vibrátor legjobb része a közepén van - a puha nyelv, amely tökéletesen továbbítja a rezgéseket, és szorgalmasan oszcillál, hogy kielégítse magát.
 
A nagy teljesítményű mini vibrátor 10 rezgési és pulzációs programmal rendelkezik - a gyengéd nyelvmozgásoktól az igazán gyors oszcillációkig.
 
Az eszköz remekül kezelhető, pontosan azokat a pontokat találja el, amelyeket ingerelni szeretne. A be- és kikapcsolás, valamint a programok váltása szó szerint a maga hüvelykujja alatt lesz. Az egész kütyü egyetlen gombbal vezérelhető.
 
Méretének köszönhetően kiváló társ az utazáshoz vagy a kézitáskában. Így bármikor átadhatja magát az orális élménynek. Az orális stimulátor utazási zárral van ellátva, amelynek köszönhetően nem történhet meg az, hogy magától bekapcsolódik. (Az orális stimulátor be- és kikapcsolásához tartsa lenyomva a gombot 3 másodpercig.)
 
A gyengéd, rugalmas nyelv a csiklóval játszik, de más helyeken (például a mellbimbókon vagy a fenéken) is élvezheti az ingerlését. Ha van kedve, nyugodtan használhatja párban is. A mini nyelvvibrátor mind a női, úgy a férfi erogén zónáknak örömet okoz. Képzelje el, mit tesz egy ilyen gyors nyelv a kantárral és a makkkal....
 
A vibrátor hegye tökéletesen tapad az intim területekre. Az egész erotikus játék puha, selymes szilikonból készült. Nem tartalmaz ftalátokat és illatanyagokat, és még az érzékeny embereket sem irritálja. Ráadásul gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre.
 
A Kyst Flicker 1,5 óra alatt feltöltődik, és 80 perc vibrációt biztosít. A töltőkábel csatlakoztatásakor ne féljen átszúrni a szilikont a kijelölt helyen (a pont közvetlenül a DC betűk felett). Nem kell félnie, hogy károsítja a segítőjét.
 
Az ilyen töltés jellemző a vízálló játékokra, és a Kyst Flicker is ezek közé tartozik. Nyugodtan hódoljon az orális szexnek a zuhany alatt vagy a kádban. 
 
SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS
Csak vízalapú síkosítót használjon. A szilikon síkosító a szilikon anyaggal érintkezve felkavarja és károsítja az erotikus eszköz felületét. Javasoljuk, hogy használat előtt és után fertőtlenítse erotikus tisztítószerrel.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8534
Hosszúság: 10,0 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 2,2 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 90 perc
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...