Cotoxo Cupid 2 páros vibrátor - rózsaszín

3 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Cotoxo Cupid 2 páros vibrátor - rózsaszín

3 értékelések
DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
15 499
Ft
PLUSZOK:
  • Erős teljesítmény / csendes működés / tölthető motor
  • Alkalmas a G-pont / csikló / vagina / P-pont stimulálására
  • Nemcsak szex közben használható - hanem szólóban is
  • Uniszex használat
Termékleírás
Ez a selymesen sima felületű szilikon párvibrátor fokozza a szűkebb érzését a hüvelyben, és a rezgéseivel tökéletesen stimulálja a csiklót is. Anatómiai kialakításának köszönhetően zökkenőmentesen megtalálja a G-pontot is. 

A vibrátor egyik felét a hüvelybe kell behelyezni, a másik fele pedig rásimul a nő szeméremajkaira és csiklójára. A rezgéseket, amiket ez a segédeszköz kibocsát, kétségkívül megérzi partnere is, aminek köszönhetően elmélyül a szeretkezés okozta gyönyör.

A rezgéseket vezeték nélküli távirányítóval vezérelheti, amely segítségével választhat a 11 különböző rezgésmód közül. Ez az párvibrátor pozitív csalódást fog okozni a csendes működésével, és egyben az erős teljesítményével is. Tehát azokat a párokat is kétség kívül kielégíti, akik az erősebb vibrációkat részesítik előnyben.

Ennek a szilikon párvibrátornak nincs szüksége elemekre ahhoz, hogy működjön - a motor a mellékelt USB-kábellel tölthető. A töltés 120 percet vesz igénybe, és teljes üzemeltetés esetén akár 150 perces használatot is kibír, egyetlen feltöltésre.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (2)
Szabó
2021.11.19.
Cseh-szakálné
2020.10.28.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6403
Használható hosszúság: 8,6 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 11 mód
Zaj: < 50 db
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.