Lelo Tara párvibrátor kék

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Tara párvibrátor kék

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
38 995
Ft
PLUSZOK:
  • Párban és egyedül is használható
  • A vibrációt a közösülés során mindkét partner érzi
  • Egyedülálló forgó stimuláció kívülről és belülről is
  • Célzott kézmentes stimuláció
  • Luxus design és kiváló minőségű LELO termék
  • Ideális erotikus ajándék
  • Vízálló konstrukció a kádban is használható
MÍNUSZOK:
  • A csomagban lévő síkosító minta max. egy használatra elegendő
  • A vízben való használat után a töltőportnak töltés előtt meg kell száradnia
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Lelo Tara egy luxus vibrátor, amely mind szóló, mind partneri élvezetre alkalmas, egyszerre rezeg és forog. Tehát ha a stimuláció új formáját keresi, a Lelo Tara kiváló választás.

Amellett, hogy élvezheti a G-pont stimulációját, a közös szeretkezés során is használható. A fő rész a hüvelybe kerül, a felső rész a csiklóra támaszkodik, majd a partner pénisze behatol a hüvelybe. Ez a kombináció egyszerre többféle stimulációt kínál.
A férfi számára ez azt jelenti, hogy a hüvelyben lévő feszes érzés mellett a péniszét a rezgések is stimulálják.
Tara így fényűző közös orgazmusokat fog nyújtani.

Ami a legérdekesebb Tarával kapcsolatban, az a mozgás, amit csinál. Mind a hüvelyi, mind a klitorális rész nemcsak rezeg, hanem forog is. A csikló esetében ez körkörös masszázst jelent, a vagina esetében pedig olyan érzés, mintha ujjazná valaki. Ezenkívül a vibrátor hüvelyi és klitorális részei ezzel a mozgással közelebb és távolabb kerülnek egymástól. Egy ideig Tara a csiklóját gyengédebben simogatja, majd egy pillanat múlva erősebben nyomódik rá. 
A vibrátor mindkét része szépen tapad a legérzékenyebb területekre, és alkalmazkodik a test ívéhez. Sőt, sok nő tapasztalata szerint ez a vibrátor lehetővé teszi a kéz nélküli stimulációt.

A puha, bársonyos tapintású szilikon 100%-ban biokompatibilis. Ez az anyag ftalátmentes, és még az érzékeny embereknek sem okoz irritációt. Az anyag gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez. 

Az újratölthető motor olyan rezgési teljesítményt biztosít, amelyet egy hagyományos, elemekkel működő erotikus eszköz nem tud elérni. A Tara páros vibrátor a mellékelt USB-kábellel újratölthető. Csak 2 óra a töltőn, és máris kezdődhet 2 óra közös orgazmusélmény.

A vibrátor bekapcsolása a gomb 3 másodpercig történő nyomva tartásával történik. Ez a gomb, amely a készülék oldalán található, vezérli a 6 rezgési módot. Ez a hely megkönnyíti az üzemmódváltást mind a közösülés, mind a szólójáték során. Ennek köszönhetően nincs szükség arra, hogy a stimulátort eltávolítsák a testtől. 

A Lelo Tara egy vízálló vibrátor, így még a vízben is élvezheti.
A vibrátor szilikonfelülete vízalapú kenőanyag használatát igényli. Egyáltalán ne használjon szilikonos síkosítót, ez károsíthatja a vibrátor felületét.
Mosás után a Lelo-t a mellékelt szatén tárolótáskában tárolhatja. A csomagban a tárolótáskán kívül egy USB töltőkábelt, egy síkosító mintát és használati utasítást is talál. 

Használható hossz: 8,9 cm
A használható rész átmérője: max. 2,9 cm

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.


 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX8221
Használható hosszúság: 8,9 cm
Tömeg: 170 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 6 féle vibráció
Zaj: < 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...