Lelo Tiani 3 rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Tiani 3 rózsaszín

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Színváltozatok:
Fekete Rózsaszín
Ár:
63 495
Ft
Jól jöhet Önnek:
Lubido 100 ml 2 795 Ft
Speciális csiklóstimuláló gél Durex Intense Orgasmic az orgazmus intenzitásának fokozására
Durex Intense Orgasmic gél 10 ml 5 545 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • Luxus kialakítás
  • Vezeték nelkuli távirányító 12 méteres hatótávolsággal
  • Prémium szilikon
  • Páros és egyéni használat
  • Teljességérzet a partner szex közben
  • 8 rezgési mód
  • 100% vízálló (csak a vibrátor)
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
Utolsó 2 darab készleten!
Termékleírás
A Tiani 3 egy díjnyertes vibrátor az ikonikus Lelo márkától, amelyet nem szabad kihagynia egyetlen olyan párnak sem, aki szereti feszegetni a szex határait.

A Tiani 3 egy távirányítós páros vibrátor. Két karral van ellátva, mindkettő külön motorral rendelkezik. A kisebbik kar 7 cm hosszú és a hüvelybe illeszthető. Úgy van kialakítva, hogy intenzív G-pont élvezetet nyújtson.    

A nagyobb kar a csiklóhoz csatlakozik. Alakjában különbözik elődjétől, a Tiani 2-től. A kar sokkal szélesebb, és széles, nem pontszerű klitoriszstimulációt kínál.

A Tiani 3 rózsaszín vibrátort a hölgyek szólójátékra is használhatják. A távirányítónak köszönhetően a kezében van a vezérlés, és a vibrátoron közvetlenül a programváltás nélkül is átadhatja magát a gyönyörnek.

A partneri szex során a teljesség érzése örömteli. A kisebb kar és a partner pénisze megfelelően feltölti Önt. A nőhöz hasonlóan a férfit is stimulálja a két váll rezgése.

Az elegáns rózsaszín Tiani 3 nyolc vibrációs programot kínál, a gyengéd ingerléstől az intenzívig. Az üzemmódok vezérlése egy távirányítóval történik, amely kicsi és jól illeszkedik a kézbe. A vezérlővel anélkül váltogathatja az üzemmódokat, hogy meg kellene szakítania a szenvedélyt, és közvetlenül a vibrátoron kapcsolhatja a programot.

A távirányító hatótávolsága akár 12 méter is lehet, ami teret enged a fantáziának. Vagy a partnere távolról figyelheti az élvezetét, és orgazmushoz juttathatja anélkül, hogy hozzányúlna, vagy nyilvánosan élvezheti az ő ingerlését. A Tiani 3 a legcsendesebb vibrátorok közé tartozik, így a környezete semmit sem fog észrevenni.

A hab a tortán a SenseMotion technológia, amely lehetővé teszi a vibrációs programok váltását a vezérlő megdöntésével. Csak döntse meg a csuklóját, és a mód váltani fog.

A Lelo Tiani 3 páros vibrátor prémium szilikonból készült. Alkalmas az érzékeny nyálkahártyák számára, és gyorsan felmelegszik a test hőmérsékletére.

A vibrátor rugalmas és ugyanakkor meglehetősen szilárd. Ez azt jelenti, hogy elég rugalmas ahhoz, hogy kövesse a íveit és a mozdulatait, de elég szilárd ahhoz, hogy a helyén maradjon. A súlya mindössze 42 gramm, így nem fogja nyomni magát. Nem fog mást nyújtani, csak boldogságot.

A luxus kialakítás mellett tehát valóban prémium minőségű anyagokat kínál.

Lelo márkától megszokott módon a rózsaszín Tiani 3 vibrátor vízálló, így a zuhany alatt vagy a kádban is élvezheti. A távirányítót ne vigye a vízbe, az nem vízálló. A zuhany alatt vagy a kádban közvetlenül a vibrátoron kapcsolja be a rezgési módot.

A páros szexjátékot a csomagban található USB-kábellel töltheti fel. A 2-órás töltésért 2 órányi élvezettel jutalmazza Önt. A vezérlő 2 AAA elemet tartalmaz, amelyek szintén a csomagban találhatók. 

Csomag tartalma: 
Tiani 3 luxus rózsaszín vibrátor
vezeték nélküli távirányító
USB töltőkábel
2 x AAA elem
tároló tasak
Lelo gyártói jótállási kártya

SÍKOSÍTÓ ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízalapú síkosítót használjon. A szilikon síkosító a szilikon anyaggal érintkezve felkavarja és károsítja az erotikus eszköz felületét. Javasoljuk, hogy használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8620
Hosszúság: 8,3 cm
Használható hosszúság: 7,0 cm
Átmérő: 2,8 cm
Tömeg: 42 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 8 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...