Love Nest párvibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Love Nest párvibrátor - lila

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
15 995
Ft
PLUSZOK:
  • Egyidejűleg stimulálja a csiklót + a G-pontot + a hüvelyt + a péniszt
  • Selymesen puha és biztonságos szilikon anyag
  • Erőteljes újratölthető motor
  • A vezérlés lehetséges távirányítóval vagy anélkül
4,8
5 értékelés alapján
300+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ha egy olyan erotikus játékot keres, amit párban szeretne használni, akkor éppen megtalálta azt. A Love Nest vibrátor egy szexuális segédeszköz, amelyet részben a hüvelybe kell helyezni, a másik részét pedig a csiklóra kell tenni, és már be is kapcsolhatja. A rezgések, amelyek behatolnak a hüvelybe, a további vibrációk pedig külsőleg a csiklóba, miközben a partnere behatol a péniszével a hüvelybe, ez hármas öröm, aminek köszönhetően az orgazmus nem fog sokáig váratni magára! Ráadásul a férfi is fogja érezni a rezgéseket a péniszén, ami a szűkebb hüvellyel kombinálva őt is extázisba repíti.
 

A hüvelyi részt körülbelül 8,5 cm mélységbe kell behelyezni, az átmérője a legszélesebb részen 2,5 cm. Ez a rész pontosan "fekszik" arra a helyre, ahol a G-pont helyezkedik el. A nagyobb, külső részt a csiklóra kell helyezni, ami stimulálni fogja azt. A vibrátor teljes része, a rózsa-arany fém elemek kivételével, szilikonból készült. Ez az anyag 100%-ban ártalmatlan az egészségre nézve, latexallergiában szenvedők számára is megfelelő, szagtalan és gyorsan felmelegszik testhőmérsékletűre.

Ha maximalizálni szeretné az élvezetet, amit ez a szexuális segédeszközt nyújt, próbáljon meg felvinni a belső részre, a G-pontra egy stimuláló gélt, és külsőleg pedig vigyen fel egy stimuláló gélt a csiklóra. Az ilyen gélek növelik at adott terület érzékenységét, aminek köszönhetően gyorsabban eléri az orgazmust, ami ráadásul sokkal erősebb is lehet.
 
A vibrátor motorja 10 vibrációs és pulzációs móddal rendelkezik.A bekapcsoláshoz tartsa lenyomva pár másodpercig a a vibrátor felső részén elhelyezkedő virágot. Ezután a virág elkezd világítani, és bekapcsol az első rezgés. Az egyes üzemmódok közötti váltáshoz használhatja közvetlenül a vibrátoron lévő virágot vagy a mellékelt vezeték nélküli távirányítót.
 
A vibrátort a mellékelt USB-kábellel töltheti fel, a vezérlő CR2032 elemmel működik, ami a gyártó által a csomag részét képezi.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (5)
Chmelik
Értékelve: 2022.11.17.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Szakácsné
Értékelve: 2022.10.28.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Mohácsik
Értékelve: 2021.06.26.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Halászné
Értékelve: 2021.05.11.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Évi
Értékelve: 2021.04.16.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Tökéletes
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6973
Hosszúság: 15,0 cm
Használható hosszúság: 8,5 cm
Átmérő: 2,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 mód
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...