Mia Rin távvezérlésű vibrátor pároknak

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Mia Rin távvezérlésű vibrátor pároknak

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 17 700 Ft
Ár:
16 890
Ft
Megspórol: 810 Ft (5%)
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 890 Ft
Lubido 100 ml 2 690 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Telefonos megrendelés +36 20 236 0275
Cikkszám SX7036

Termékleírás
A Rin párvibrátor mindkettejüknek lehetőséget ad arra, hogy együtt, és még intenzívebben éljék meg az orgazmust.

Az alsó rész, amit a hüvelybe kell behelyezni, jelentősen kiemelkedik, hogy a lehető legpontosabban izgassa a G-pontot, miközben a másik részt felülről a csiklóra helyezi, és azt izgatja. Mindegyik rész saját motorral rendelkezik, így az orgazmus nem várat sokáig magára! A vibrátor mellett élvezheti a partnere péniszének behatolását is. A vibrátorból kiinduló rezgések stimulálni fogják őt, és ugyanakkor a hüvely is szűkebb lesz számára.

A távirányítóval vezérelheti a 10 rezgési módot. A vibrátort a mellékelt USB-kábel segítségével töltheti fel, és 1 órás feltöltés után 1 órán át tartó gyönyör áll a rendelkezésére.

A szerkezet vízálló, így a vízzel történő lefröcskölés nem árt meg neki, de nem javasoljuk, hogy a vibrátort vagy a vezérlőt víz alá merítse.

A vibrátor antiallergén szilikonból készült, gyengéd, szagtalan és illatmentes, és biztonságos a test számára. A vezérlő ABS polírozott műanyagból készült.

SíkosítÁs és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX7036
Szín: Rózsaszín
Anyag: Szilikon
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 gyorsaság
Vízállóság: Vízálló
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Mészáros
2021.02.10.
Hargitai
2020.12.27.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.