Partner Plus párvibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Partner Plus párvibrátor

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Szokványos ár: 18 700 Ft
Ár:
16 490
Ft
Megspórol: 2 210 Ft (12%)
Jól jöhet Önnek:
Síkosító gél Slide 50 ml
Slide síkosító 50 ml 1 990 Ft
Lubido 100 ml 2 890 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

PLUSZOK:
  • 2 vibráló motor
  • Tölthető
  • A We-Vibe olcsóbb alternatívája
Termékleírás
Ha a hálószobájukban átvette az uralmat az unalmas sztereotípia, akkor épp itt az ideje, hogy kipróbáljanak valami újat. A Partner Toy Plus pár vibrátorral még az egyszerű misszionárius póz is lehengerlő élmény lesz.

Ugyanis ez a segédeszköz az erős rezgéseivel mindkét partnert egyszerre stimulálja. A nő élvezheti a csikló és hüvely belső falának izgatása által okozott gyönyört, míg a férfi a rezgéseket a péniszében fogja érezni. Az erősebb rezgési programok képesek akár a prosztatáig hatolni.

A vibrátorba két erős motor van beépítve, amiknek köszönhetően egyidejűleg vibrál a csiklóra helyezett rész, valamint a hüvelybe bevezetett rész is, ami stimulálja a G-pontot.  
Összesen 10 rezgésmód (3 intenzitásfokozat és 7 pulzáció) áll a rendelkezésükre. A vezérlés a vibrátor elülső külső oldalán található.

A segédeszköz vízálló, nem fog benne kárt tenni, ha rövid időre a víz alá meríti vagy vízsugár alatt leöblíti, de a hosszabban tartó víz alá merítés károsíthatja a segédeszközt. 

A bársonyosan puha felület megkönnyíti a beillesztést, és a megfelelő síkosító használatával a segédeszköz könnyedén becsusszan.
Orvosi szilikonból készül, ennek köszönhetően teljesen ártalmatlan az egészségre nézve. Az érzékeny bőrűek is használhatják, akik hajlamosak az allergiás reakciókra. 
A párvibrátor könnyű, rugalmas és flexibilis, a kialakításával tökéletesen igazodik a testhez. Ha helyesen helyezi be, akkor nem nyom és nem okoz kellemetlenséget.

A Partner Toy Plus-t a mellékelt mágneses USB-kábel segítségével tudja feltölteni.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX5402
Szín: Lila
Hosszúság: 8,0 cm
Használható hosszúság: 8,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Tömeg: 63 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Zaj 51 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Érintős
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:
Kittlinger
2021.02.10.
erős rezgés, tökéletes élvezet, magabiztos, kényelmes, megfelelő kivitelezés
Élő-rekenei
2020.12.24.

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.