Párvibrátor - Partner Whale

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Párvibrátor - Partner Whale

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
12 495
Ft
PLUSZOK:
  • 2 hatékony és erőteljes motor
  • Csikló / G-pont / hüvely / pénisz egyidejű stimulálása a közösülés során
  • Tölthető motor / nincs szükség elemek vásárlására
4,0
3 értékelés alapján
150+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ennek a kicsi, ám annál hatékonyabb segédeszköznek köszönhetően még az egyszerű misszionárius póz is olyan vad kalanddá változhat, amiben eddig még sohasem volt része. Ez a szilikon párvibrátor egy nagyszerű kiegészítő párok számára, akik előszeretettel dobják fel valamivel a szeretkezést.

A segédeszköz összesen 10 különböző rezgést kínál, amiknek köszönhetően a kísérletezés pillanatai végtelenek fognak tűnni. A vibrátor motorja rendkívül erőteljes, de ami a legfontosabb - a segédeszköz működtetéséhez nincs szükség elemekre. A készüléket egy mágneses USB-kábel segítségével tudja feltölteni, ami szintén a csomag részét képezi.

A vezérlésére a párvibrátor elülső külső részén található gomb szolgál. A kapcsoló minden helyzetben csak egy karnyújtásnyira van, így a vibrációs módok átkapcsolása gyerekjáték lesz.
A segédeszköz mindkét vége rendelkezik vibrációval - az is, amelyet a hüvelybe kell helyezni, és stimulálja a hüvely falát és a partnere péniszét, valamint a külső rész is, amely izgatja a csiklót. Mindkét rész saját motorral van ellátva, ami igazán intenzív élvezetet biztosít.

A segédeszköz szilikon felülete nem csak a karbantartás és tisztítás szempontjából jelent előnyt. Ez egy 100%-ban higiénikus és egészségre ártalmatlan anyag, amely kellemes tapintású és könnyedén csúszik a bőrőn. Ezáltal a behelyezése nagyon kellemes élmény lesz.

Mivel a vibrátor vízhatlan, ezért még akár a víz alá is merítheti. Így nemcsak a hálószoba zárt ajtaja mögött élvezhetik a szerelmi játékokat, hanem akár fürdés során vagy a medencében is átadhatják magukat a vágynak.

A Satisfyer Whale párvibrátor használata:

A segédeszköz mindkét végét síkosítsa meg kis mennyiségű vízbázisú síkosítóval, és helyezze be a vibrátort a hüvelybe úgy, hogy az alsó része a hüvelyben legyen, a felső része pedig a csiklóhoz simuljon. A rezgések így a nő legérzékenyebb pontjait fogják stimulálni, valamint a partnere pénisze sem marad ki az izgatásból. Erősebb rezgésmódban a pulzálás még a partnere prosztatáját is stimulálni fogja.

További információkat erről a segédeszközről, és arról, hogy hogyan kell ezt használni, a blogunkon olvashat: Mi az a párvibrátor, és miért érdemes kipróbálni?

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Jámbor
Értékelve: 2020.12.03.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Gábor
Értékelve: 2019.12.03.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Ildikó
Értékelve: 2019.09.22.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6539
Használható hosszúság: 5,6 cm
Tömeg: 54 g
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Vibrálás: 10 féle vibráció, 2 motor
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...