Párvibrátor - távvezérlésű Partner Plus Remote

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Párvibrátor - távvezérlésű Partner Plus Remote

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
17 995
Ft
PLUSZOK:
  • Tökéletesített új generáció távvezérlővel
  • 2 erőteljes motor
  • Tölthető - elem nélküli használat
  • A szexuális segédeszközökkel kezdők számára is alkalmas
  • A We-Vibe olcsóbb alternatívája
4,3
3 értékelés alapján
300+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A Partner Plus Remote egy tökéletesített újdonság távvezérlővel párok számára, a még intenzívebb stimulációért!

A vibrátor kettős motorral rendelkezik, ami mindkét partnert kielégíti egyszerre. A speciális kialakítása egyidejűleg elégíti ki a partnere G-pontját és csiklóját is, miközben a klasszikus behatolásról ön gondoskodik a péniszével.Mivel a közösülés során a vibrátor részben be van vezetve a hüvelybe, ezért a péniszével szűkebbnek fogja érezni a partnerét, ami még inkább fokozza az élvezeteket.

A Partner Plus Remote vibrátort a mellékelt távirányító segítségével vezérelheti. A távvezérlőnek köszönhetően a vibrátor használata során már semmi sem fogja korlátozni önöket. Az öregebb (olcsóbb) változatok esetében az egyes rezgéseket közvetlenül a vibrátoron kellett átkapcsolni, ami nem volt túl praktikus megoldás szeretkezés közben. Ezzel az új generációval már nem lesz ilyen gondja! A vezérlő elég kicsi ahhoz, hogy szeretkezés közben is a kezében tudja tartani, és egyszerűen tudja növelni az intenzitást és átkapcsolni az egyes rezgésmódokat, hogy még erősebb orgazmust élhessenek át.  

A Partner Plus Remote 10 különböző ritmussal rendelkezik, és teljesen vízhatlan, így akár a tusolóban is használhatják! Egészségre ártalmatlan szilikonból készült, ami valóban mindenki számára megfelelő. Még a nagyon érzékeny nők, vagy akár az allergiában szenvedők számára is. A szilikon antiallergén anyag, és nem okoz kellemetlen tüneteket.
A segédeszköz felületének maximálisan tisztán tartása érdekében, miután meleg szappanos vízzel megmosta, ne felejtse el a felületét közvetlenül szexuális segédeszközökre kifejlesztett tisztítószerrel fertőtleníteni. 

A vibrátor motorja tölthető, ami garantálja az igazán erős teljesítményt. A töltésre a mellékelt kábel szolgál. Az egyik vége USB-végződésű, a másik pedig, amit a vibrátorra kell helyezni, mágneses.

Az első használat előtt:
A vibrátort használat előtt teljesen fel kell tölteni. Az első töltés akár 8 órát is igénybe vehet. A LED jelzőfény töltés közben villog. Ha a vibrátor fel van töltve, és készen áll a használatra, a jelzőfény abbahagyja a villogást, és folyamatosan világítani fog.
Minden további töltés már csak 2 órába fog telni, és a vibrátor akár egy 65 percen át tartó szórakozásra is készen fog állni.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (3)
Lovag
Értékelve: 2022.05.17.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Kiss
Értékelve: 2021.12.14.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Formája,anyaga és a távirányítás lehetősége
Olyanról még nem tudok 😊
Fodor
Értékelve: 2021.03.19.
Hiteles értékelés A vevő megvásárolta a terméket webáruházunkban.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6191
Hosszúság: 8,0 cm
Használható hosszúság: 8,0 cm
Átmérő: 3,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Sima
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Zaj: 51 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...