Sweet Smile - We Vibe tölthető párvibrátor

3 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Sweet Smile - We Vibe tölthető párvibrátor

3 értékelések
INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
24 995
Ft
PLUSZOK:
  • Mindkét partnert egyszerre stimulálja
  • Csikló / G-pont közvetlen stimulálása rezgésekkel
  • Kiváló minőségű, biztonságos szilikon anyag
  • 100%-ban vízhatlan
  • Erős motor / újratölthető, nincs szükség elemekre
Termékleírás
Ez a hajlékony szilikon párvibrátor nemcsak azoknak a pároknak alkalmas, akik érzik a sztereotípia következményeit, hanem azoknak a nőknek is, akik egyedül akarják élvezni a gyönyörteljes pillanatokat. Az intenzív rezgések ugyanis nemcsak a partnerének szereznek örömet, hanem a szóló játékokat is képesek megfűszerezni. 

A felülete selymesen sima, ami megkönnyíti a behatolást, az alakjának és rugalmasságának köszönhetően pedig tökéletesen alkalmazkodik a testhez. Mindkét rész 7,6 cm hosszú, a segédeszköz a legvastagabb pontján eléri a 3,2 cm szélességet.
A keskenyebb részt a hüvelybe kell behelyezni, ahol izgatja a G-pontot, és a szélesebb vége, amin a vezérlőgombok helyezkednek el, használat közben stimulálja a csiklót. Ennek a segédeszköznek mindkét vége rendelkezik vibrációkkal.

A Sweet Smile - We Vibe vízhatlan, így nyugodtan vízbe merítve is használhatja, például fürdőzés közben. A vibrátor USB-kábellel újratölthető, aminek köszönhetően már nem fog kelleni újra és újra új elemeket beszereznie. A töltés 90 percet vesz igénybe, és teljes üzemeltetés esetén 60 percig tartó élvezetet nyújt.

A vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, és minden olyan nőnek örömet fog okozni, akik az intenzív vibrálást részesítik előnyben. Összesen 7 rezgéstípus áll rendelkezésére.

Síkosítás és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6397
Használható hosszúság: 7,0 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: USB
Töltési idő: 90 perc
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.