We-Vibe Match párvibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

We-Vibe Match párvibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 62 300 Ft
Ár:
53 990
Ft
Megspórol: 8 310 Ft (13%)
PLUSZOK:
 • Egyedülálló vibrátor párok számára
 • Szex közben használatos
 • Luxus minőségű orvosi szilikon
 • Tölthető és távvezérlős
MÍNUSZOK:
 • Nem támogatja a We-Connect mobilalkalmazást
Termékleírás
A We-Vibe Match a szexuális segédeszközök kanadai márkája, a We-Vibe által gyártott népszerű párvibrátorok legújabb kollekciója. A legújabb We-Vibe modell biztosan meghódítja önt. Ugyanúgy, mint az előző generáció, ez is szex közben használatos, és mindkét partner, de főleg a nő stimulációjára szolgál. Egyidejűleg stimulálja a G-pontot és a csiklót is. Kívánhatna ennél többet?

HOGYAN MŰKÖDIK A PÁRVIBRÁTOR?

A We-Vibe Match az előző generációkhoz képest kényelmesebb, a használat során még ergonomikusabb, és tele van új funkciókkal, amelyek mindkét fél számára együttesen növelik a stimuláció intenzitását és a gyönyört. Nagyszerű játékszer mindkét partner számára. A partnerek a segédeszköz használatával kellemes segítőre lelnek és használat során nagyobb élvezetben lesz részük. 

TÖKÉLETESEN VÍZHATLAN

A We-Vibe Match teljesen vízhatlan. Nem kell aggódnia, hogy a vízzel való érintkezés kárt tenne a segédeszközben. Tehát a zuhanyzóban, a medencében vagy a pezsgőfürdőben is használhatják bárhol, ahol éppen kedvük tartja.

VEZETÉK NÉLKÜL VEZÉRELHETŐ

A We-Vibe Match-ot a vibrátoron található gomb megnyomásával vagy távvezérlővel is vezérelhetik. A távvezérlő minimalista kialakítású, a kezelése nagyon egyszerű. A használata egyáltalán nem fogja önöket megzavarni. Segítségével megváltoztathatják a vibrációs módokat, vagy növelhetik / csökkenthetik a vibrációk intenzitását.
A távvezérlő hatótávolsága kb. 10 méter, amit abban az esetben fognak értékelni, ha távolról szeretnének egymással játszadozni.

10 KÜLÖNBÖZŐ INTENZITÁSÚ VIBRÁCIÓS MÓD

Annak érdekében, hogy ne unják meg olyan hamar a We-Vibe Match használatát, 10 különböző vibrációs mód közül választhatnak, és minden egyes mód saját, külön beállítható rezgésintenzitással rendelkezik. Tehát csak önökön múlik, hogy mi nyeri el a tetszésüket, és milyen erősségű rezgésekkel szeretnék egymást kényeztetni. Kezdhetnek könnyedén, enyhe "bizsergéssel", és fokozatosan adagolhatják a rezgéseket addig, amíg el nem jutnak a csúcsra. 

A távvezérlőnek köszönhetően a vibrációs módokat és a rezgésintenzitást szex során is meg tudják változtatni. Egyszerűen csak nyomják meg a gombot és a kapcsolják át a módot.

 A MOBILOS ALKALMAZÁS HIÁNYA

Mivel a We-Vibe Match a magasabb kategóriába tartozó We-Vibe Sync modellel szemben jóval olcsóbb, a gyártó úgy döntött, hogy nem teszi lehetővé a párvibrátor működtetését a We-Connect applikáción keresztül. A legtöbb pár számára ez jelentéktelen lesz, de néha jól jöhet egy ilyen "felkapott" funkció.

A We-Vibe Match főbb funkciói:
 • vezeték nélküli távirányító (10 rezgési mód, beleértve az új Echo Vibe módot)
 • bársonyosan sima, puha, orvosi szilikon, amely rendkívül kényelmes
 • az Echo Vibe üzemmód a külső és a belső stimuláció között vált
 • kompakt, tökéletes forma, amely tökéletesen illeszkedik minden testtípusra
 • két erőteljes, egymástól függetlenül vezérelt motor az egyedülálló érzés érdekében
 • 100%-ban vízhatlan
 • ökológiai, USB segítségével tölthető akkumulátor 
 • a 2 órás töltés 2 órányi szórakozást biztosít
 • diszkrét csomagolás, ami a töltésre és az utazásra szolgál 
 • egyszerűen tisztítható, vízzel és szappannal
 • csak vízbázisú síkosítót használjon
 • szép csomagolás, ajándéknak is alkalmas
SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS 

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A vízbázisú síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem károsítja a terméket, ellenben a szilikon síkosító károsítja a szilikon anyagú erotikus játékok felületétét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6035
Szín: Kék
Hosszúság: 7,6 cm
Használható hosszúság: 6,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Tüskékkel
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: 10 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 90 perc
Gyártó:
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.