We Vibe Sync bordó párvibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

We Vibe Sync bordó párvibrátor

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
54 495
Ft
Jól jöhet Önnek:
Happy Rabbit tároló táska szexuális segédeszközökre - kicsi 6 995 Ft
30 ml-es kiszerelésű krém a női orgazmus fokozása érdekében G-Power
G-Power - női orgazmus fokozó krém 30 ml 3 995 Ft

A termék raktáron van. Diszkréten küldjük még ma.

Megrendelés SMS üzenetben +36 1 701 3109
Cikkszám SX8537

PLUSZOK:
  • Tölthető
  • Orvosi szilikon
  • Alkalmazkodó
  • Erős vibrációk
  • 2 vibrációs motor
  • Vezeték nélküli vezérlés
  • Szép csomagolás, ajándéknak is alkalmas
MÍNUSZOK:
  • Magasabb ár
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
Utolsó 2 darab készleten!
Termékleírás
A We-Vibe Sync egy revolúciós párvibrátor, amely az előző modellre épül. Ez volt a világ legnépszerűb párvibrátora. Ezzel a szexuális segédeszközzel megfűszerezhetik a szexuális életüket, és a szeretkezés egy teljesen új dimenzióját hozhatják el a hálószobájukba. 
 
MÉRETEK

A We-Vibe Sync apró. Mindössze 7,5 cm hosszú, 4,2 cm magas és 3,1 cm széles. Ennek ellenére, és a két vibrációs motornak köszönhetően rendkívül erősen rezeg. A vibráló motorok a vibrátor mindkét végén vannak elehelyezve.
 
HASZNÁLAT

A párvibrátor használata nagyon egyszerű. Az egész vibrátor U-alakú. A kisebb végét helyezze be a hüvelybe, a másik végét pedig helyezze a csiklóra, kapcsolja be, és már kezdődhet is a szórakozás. 

A kis méretének köszönhetően a hüvelybe való behatolás zökkenőmentes lesz, de a rezgések ennek ellenére is olyan erősek és célzottak, hogy az orgazmus nem fog sokáig váratni magára. hogyan kell használni a We-Vibe párvibrátort

VIBRÁLÁS

We-Vibe Sync az elődjével szemben több szempontból is jobb. Elsősorban erősebb rezgésekkel rendelkezik. Az alaposan kidolgozott motorok még erősebb és még intenzívebb rezgések kiválasztását teszik lehetővé.

Továbbá saját vibrációs módokat, sőt saját vibrációs lejátszási listákat is létrehozhat, amelyeket elmenthet, és később az aktuális hangulata szerint használhatja őket. 

A vibrációs lejátszási listák használata egy érdekes funkció, bár egyesek számára feleslegesnek tűnhet. A használatát a következőképpen képzelje el. Különböző rezgéskombinációkat hozhat létre (vagy használhatja a 12 előre beállított rezgés egyikét), például az első 2 perc gyengébb, a következő 1 perc szaggatott, az azutáni 3 perc erősebb, majd ezt ismét 2 perc gyenge rezgés követi. Ezután, ha szeretkezni kezdenek, indítsa el a We-Vibe -t, és a rezgések az ön által létrehozott lejátszási lista és az intervallum szerint fognak változni. Ennek köszönhetően létrehozhatja a tökéletes játékszert a tökéletes orgazmus elérésére. Csak önökön múlik, hogy az előjáték keretein belül szeretnének-e egy kicsit játszadozni, vagy köntörfalazás nélkül rögtön a lényegre térnek-e.
Ezenkívül a We-Vibe Sync az éppen hallható zene alapján is tud vibrálni. Csak kapcsolja be a "hallgatást" és hagyja, hogy a vibrátor "ütemesen" elvégezze a dolgát.

A WE-VIBE SYNC TOVÁBBI FONTOS TULAJDONSÁGAI

Az ebbe az árkategóriába tartozó vibrátorok további, magától értetődő tulajdonságai, hogy hipoallergének, orvosi szilikonból készülnek, vízhatlanok, kiválóan vannak megmunkálva, és a csomagolásuk nagyon szép, aminek köszönhetően ajándéknak is remek.

A töltés USB-kábel segítségével történik. Tehát nem lesz szüksége semmilyen elemekre. Csak csatlakoztassa a töltőhöz, és két óra elteltével már készen is fog állni a használatra. Egyetlen töltésre a vibráció típusától függően 45-90 percet bír ki.

Végül meg kell említeni, hogy számos funkció és tulajdonság az okostelefonján (iOS, Android) található alkalmazás segítségével vezérelhető. Főleg a saját rezgésmódok és lejátszási listák létrehozása.

Az alkalmazás segítségével messziről, bármilyen távolságból is vezérelheti a We-Vibe-t. Ha több száz vagy több ezer kilométer választja el önt a partnerétől, akkor elegendő csak párosítani az alkalmazásokat, és máris kezdődhet az országhatárokon át ívelő szórakozás :)

SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.

Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: SX8537
Hosszúság: 7,5 cm
Használható hosszúság: 6,5 cm
Átmérő: 3,2 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Rugalmas
Vibrálás: 12 előválasztott, lehetséges saját kialakítása
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Vezeték nélküli irányítás
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...