Double-Head felcsatolható vibráló dupla pénisz

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Double-Head felcsatolható vibráló dupla pénisz

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
12 995
Ft
PLUSZOK:
  • Lecsatolható hám a vibrátorok nélküli használatra
  • A nagyobb pénisz a férfiak prosztatájának izgatására is alkalmas
MÍNUSZOK:
  • Nem üreges
A termékhez még nem érkezett értékelés
50+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Egy vibráló hám két pénisszel, ami semmiben sem fogja önöket korlátozni a játszadozások során! Ebben az esetben csak engedje szabadjára a fantáziáját, és ha a férfi prosztatájának izgatására tervezi használni, akkor a másik, hüvelybe illeszkedő pénisz a partnerét is kielégíti.

A hám eltávolítható és kellemes anyagból készül, rögzítése meglehetősen könnyű, és a szíjak még hosszabb játékoknál sincsenek útban, és nem irritálják a bőrt. A pántokat úgy állíthatja be, hogy tökéletesen illeszkedjenek a csípőjéhez.
A rezgéseket a távirányítóval tudja szabályozni, amit akár a hám hátsó részére is helyezhet, hogy játék közben ne legyen zavaró.
A péniszek lágy és hajlékony anyagból készültek, felületük erezett, ami növeli a kényelmet és a természetes érzést a hüvelybe való behatolás vagy a férfi prosztatájának izgatása során. A felcsatolható pénisz nem üreges, ezért nem alkalmas arra, hogy péniszköpenyként használja.

Mindkét pénisz ideális paraméterekkel rendelkezik - a belső pénisz hossza 9 cm, a külső pénisz hossza pedig 17 cm. Átmérőjük 3,5 cm.

A csomagban elegáns fekete átlátszó tasak is található, amelybe a hám van becsomagolva. A rezgő funkcióhoz szükséges elemeket a csomagolás nem tartalmazza.

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosító használatát javasoljuk. Ez a fajta síkosító kíméletes a szexuális segédeszközökkel szemben, és nem tesz kárt bennük.
Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához erotikus segédeszközökre alkalmas fertőtlenítőt használjon. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6395
Hosszúság: 10,0 cm
Használható hosszúság: 9,0 cm
Átmérő: 3,5 cm
Anyag: TPE
Felület: Erezett
Rugalmasság: Hajlékony
Vibrálás: Multigyorsaságú
Vízállóság: Nem
Vezérlés: Irányító
Elemek: 2 × AA elem

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...