Fetish Fantasy Elite 8 üreges szilikon vibráló Strap-On - lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Fetish Fantasy Elite 8 üreges szilikon vibráló Strap-On - lila

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
30 995
Ft
PLUSZOK:
  • A pénisz behelyezésére szolgáló üreg 17 cm
  • Állítható nagyságú hám / heréknek kialakított tér
  • 100% szilikon anyag
  • Vízhatlan kialakítás
  • Síkosító / fertőtlenítő / szilikon szemmaszk ingyenesen
MÍNUSZOK:
  • A síkosító és fertőtlenítő csak minta kiszerelésűek (max. 1 használatra)
Termékleírás
A vibráló szilikon felcsatolható hám pénisz behelyezésére szolgáló üreggel és heréknek fenntartott térrel lehetővé teszi, hogy egy jókora adag izgatásban legyen része. 

A pánt hossza állítható, és megfelelően rögzítve a pántok szilárdan a helyükön maradnak. Ugyanis szilikonból készülnek, ami szilárdan a testhez tapad, és nem csúszik le. Ráadásul ezzel elkerülheti a kellemetlen karcolásokat és zúzódásokat, amelyek meglehetősen gyakoriak, különösen az anyagból készült hámok esetében, amiknek nincs eldolgozva a szélük. A szilikon pántok nem vágnak be a bőrbe.

A pénisz behelyezésére szolgáló üreg 17 cm mély. A hámot úgy alakították ki, hogy elegendő helyet biztosítson a heréknek, és hogy a viselése a lehető legkényelmesebb legyen. 

A segédeszköz hét, ön által választható rezgésmódban vibrál, miközben a segédeszköz rendkívül csendesen működik. A rezgéseket távirányító segítségével vezérelheti, ami kábellel van a motorhoz csatlakoztatva. Két gomb áll rendelkezésére, az egyik a bekapcsolásra/kikapcsolásra, a másik pedig a rezgésmódok közötti váltásra szolgál.

A pénisz orvosi szilikonból készül, amely 100%-ban biztonságos és higiénikus anyagot jelent. A tapintása kellemes, könnyedén siklik a bőrőn, és egyszerűen behatol a nyálkahártya belsejébe. A tisztítása egyáltalán nem igényel nagy erőfeszítést, mivel a szilikon más anyagokkal ellentétben nem szívja fel a baktériumokat. Használat után öblítse le a segédeszközt, és permetezzen rá fertőtlenítőt.

A rezgést két AAA elem biztosítja, amelyeket a csomagolás nem tartalmaz. Ezért javasoljuk, hogy ezeket külön vásárolja meg.

A csomag tartalma:
  • Strap-On pénisszel
  • lila szilikon szemmaszk állítható hosszúságú szíjjal a fej körül
  • síkosító 29 ml -es, minta kiszerelésben
  • 29 ml-es fertőtlenítő- és tisztítószer, minta kiszerelésben

SíkosítÁS és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
A termékhez még nem érkezett értékelés.
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6493
Hosszúság: 20,0 cm
Használható hosszúság: 20,0 cm
Átmérő: 4,5 cm
Anyag: Szilikon
Felület: Hullámos
Rugalmasság: Hajlított csúcs
Vibrálás: 7 féle vibráció
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Távirányítás
Elemek: 2 × AAA elem
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.