Harness egyszerű Strap-On hám

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Harness egyszerű Strap-On hám

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
9 295
Ft
PLUSZOK:
  • Gyengéd anyagból készült, tanga bugyi szabású, a kényelmes viselés érdekében
  • Állítható hosszúság / derékbőség 80 - 120 cm
  • Rugalmas nyílás a dildó vagy a vibrátor behelyezésére
A termékhez még nem érkezett értékelés
25+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A You2Toys márkájú Strap-On hámmal egy igazi kalandban lehet része! Úgy van kialakítva, hogy ne korlátozza önt a szenvedélyes játékokban, tökéletesen teljesítse a feladatát, ugyanakkor a viselője szexinek érezze magát.  

A hám tangabugyi alakú, és az állítható hosszúságú pántoknak köszönhetően bármilyen testalkathoz képes igazodni. A csípő körüli távolság 80-120 cm, tehát problémamentesen illeszkedik a keskenyebb és a szélesebb csípőhöz is. A hámot vastag műanyag patentokkal kell bekapcsolni, amelyeket a kioldáshoz oldalt meg kell nyomni. Ez a rögzítési stílus biztosítja, hogy a hám nem fog magától szétkapcsolni a legkevésbé alkalmas pillanatban.

A hám elején nyílás található, ami egy 2,1 cm átmérőjű dildó behelyezésére alkalmas, de az anyagot, amivel az elülső rész van kibélelve, nagy fokú rugalmasság jellemzi, tehát nagyobb méretű dildót is behelyezhet a nyílásba. A dildót a hámhoz ezen kívül semmilyen más patent vagy klipsz nem rögzíti.
A hám a dildó egyszerű behelyezési módjának köszönhetően kompatibilis a dildók és a mű péniszek széles skálájával.

A csípő körüli pántok szélei úgy vannak kidolgozva, hogy még a szilárdabb rögzítés esetén se okozzanak sérüléseket a bőrön. A hám hosszabb ideig tartó viselése sem válik kellemetlenné, és egyetlen része sem vág be a bőrbe.

A dildót, amit a hámba kell rögzíteni, a csomagolás nem tartalmazza.

Javasoljuk, hogy a terméket langyos vízben kézzel mossa, és használjon mosószert. Szükség esetén fertőtlenítőszert is használhat. 
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6426
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...